Timişoara: Taximetristul din accidentul cu Ferrari şi-a recuperat maşina după un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Taximetristul din accidentul cu Ferrari şi-a recuperat maşina după un an
Timişoara: Taximetristul din accidentul cu Ferrari şi-a recuperat maşina după un an

Mircea Preduţ, taximetristul implicat în accidentul ucigaşului cu Ferrari, a a vut maşina pusă sub sechestru. Omul a ajuns în culmea disperării, muncind la negru în construcţii pentru a-şi plăti ratele la maşina cu care nu putea lucra.

CITEŞTE ŞI:

  • Timişoara: Viaţa în roz a vitezomanilor judecaţi pentru crimă
  • Timişoara: Mama tânărului omorât de ucigaşul cu Ferrari: „Lupt cu mine însămi să îl iert pe Cocoană” |  
  • Timişoara: Lacrimi şi durere la mormântul tânărului omorât de ucigaşul cu Ferrari |  
  • Timişoara: Cum a schimbat ucigaşul cu Ferrari destinele victimelor lui (GALERIE FOTO) |  
  • Timişoara: EXCLUSIV Tatăl ucigaşului cu Ferrari a oferit 15.000 de euro mamei victimei


Bucurie mare pentru Mircea Preduţ, taximetristul care a fost implicat în accident în luna august, iar astăzi şi-a recuperat maşina. După accidentul în care Ferrari-ul condus de Adrian Cocoană a ajuns pe trotuar după ce a lovit taxiul şi a ajuns pe trotuar, unde a omorât un tânăr, maşina taximetristului a fost preluată de poliţie ca probă în dosar. De atunci şi până astăzi, maşina Wolksvagen Golf a „zăcut” sub sechestru în curtea Poliţiei Judeţene.

Autoturismul are avarii la uşile din stânga şi la direcţie. În tot acest timp, Mircea Preduţ a rămas fără singura sursă de venit. „Am lucrat pe o maşină închiriată până în primăvară, dar nu a mai mers cu taximetria şi am lucrat în construcţii la negru să pot să îmi plătesc ratele”, a spus Preduţ.

Putea să o ridice în martie


Maşina taximetristului a fost supusă unei expertize care să stabilească dacă Preduţ a schimbat banda fără să se asigure sau ucigaşul cu Ferrari a intrat cu viteză în el. Expertiza a fost finalizată în primăvară, iar taximetristul putea să îşi ridice maşina încă din martie, dar nu a ştiut. „Nu mi-a zis nimeni că pot să o ridic, nici avocatul nici autorităţile”, a spus Mircea Preduţ. Referitor la modul în care a avut loc accidentul, taximetristul a depus ieri mărturie în proces. „Veneam dinspre mall spre Mărăşti. Mergeam pe banda a doua şi la un moment dat am simţit că am fost lovit. M-am ocupat de pasageri, două femei cu copii, iar când m-am dus la Ferrari, Cocoană nu mai era”, a mărturisit Preduţ.

Revine în taximetrie

Mircea Preduţ a suspendat autorizaţia taxi chiar în urmă cu două săptămâni. "Am făcut o suspendare pentru trei ani şi asta m-a costat. Acum o să o deblochez şi o să reîncep activitatea în taximetrie", a spus  Mircea Preduţ. Reparaţiile vor fi reparate prin asigurarea casco.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite