Timişoara: Taxă de plajă în weekend pentru o păşune comunală (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Taxă de plajă în weekend pentru o păşune comunală (GALERIE FOTO)
Timişoara: Taxă de plajă în weekend pentru o păşune comunală (GALERIE FOTO)

Primarul are de gând să monteze şi barieră la intrarea pe câmp în calea timişorenilor care se răcoresc în apele râului Timişul.

CITEŞTE ŞI:
Alertă sanitară: interzis la scăldat în râurile din Timiş!

VIDEO Şmecherii cu sky-jet sunt mai periculoşi decât canicula şi înecul pentru oamenii care fac baie în Timiş (GALERIE FOTO)

Edilul-şef din Şag spune că orăşenilor le place să se scalde printre munţii de gunoaie pe care îi lasă în urmă. Intrarea pe păşunea comunală de la Şag de pe şoseaua Timişoara-Moraviţa este taxată cu 5 lei de primarul din localitate. La intrarea pe câmp, doi angajaţi ai primăriei rup bilet de intare pentru fiecare maşină care intră pe păşunea comunală.

Primăria profită astfel în fiecare sâmbătă şi duminică de timişorenii vin să se scalde în apele poluate ale râului Timiş. Pe câmp nu e amenajată nici o parcare, iar timişorenii se scaldă printre gunoie.

„Din 1996, de când am ajuns la primărie numai probleme am cu orăşenii care vin la scăldat. Lasă munţi de gunoaie în urmă. Ce, e mare taxa? Poate le pun şi barieră şi atunci să îi văd pe unde se scaldă. Noi le dăm şi sac de plastic, dar nici 10% dintre ei nu îşi iau gunoiul acasă”, a spus revoltat primarul din Şag, Venus Oprea.

În week-end, angajaţii primăriei rup câteva sute de bilete de intrare pe câmp, dar primarul spune că taxa nu acoperă curăţenia generală care are loc în fiecare luni. „Dacă mergi la ştrand la unguri e taxă de 3 euro pe şezlong. O taxă de 5 lei pentru maşinile care merg pe malul Timişului nu e mare lucru”, a mai spus primarul Venus Oprea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite