Tată a şapte copii prins de soţie în timp ce îşi viola fetiţa de 11 ani. Bărbatul a fost arestat, dar nu regretă ce a făcut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Tătar ajunsese să îşi terorizeze fetiţa de 11 ani. De cinci luni, bărbatul întreţinea săptămânal relaţii sexuale cu fetiţa. A ameninţat-o că o omoară dacă suflă o vorbă, însă a fost prins în flagrant de propria nevastă în timp ce îşi batjocorea fetiţa.

O familie întreagă este în stare de şoc după ce capul familiei a fost arestat pentru 29 de zile. Alexandru Tătar, de 59 de ani, a fost surprins de nevastă în timp ce îşi viola una dintre fetiţe, în vârstă de 11 ani. Nu este pentru prima oară când bărbatul se atingea de fetiţă, însă batjocura a fost ascunsă de ochii lumii după ce capul familiei a ameninţat-o pe copilă că o omoară dacă va sufla o vorbă. Micuţa a fost violată, pentru prima oară, la începutul lunii august, iar de atunci chinurile s-au repetat săptămână de săptămână.

TIPIC ROMÂNESC Monstrul adolescent cu trei violuri a primit patru ani de puşcărie. Hoţul amărât cu două furturi stă opt ani la închisoare

8.000 de lei - violul, 2.500 de lei - tentativa - taxa pentru "monstrul" care a agresat sexual patru fetiţe

Monstru la 16 ani: adolescent reţinut pentru că şi-a violat patru nepoate - cea mai mică dintre victime are cinci ani

Cum şi-a ademenit monstrul din Banat nepoatele pe care le-a violat: le plimba cu bicicleta

Proxenet la 16 ani: iubita minoră l-a turnat la Poliţie pentru că o obliga să se prostitueze

Nici ceilalţi copii ai familiei nu au avut o viaţă mai uşoară, Alexandru Tătar fiind cunoscut şi pentru faptul că devenea violent după ce consuma alcool. Oamenii legii i-au găsit copiii cu vânătăi şi răni urâte pe corp, toate provocate de tatăl lor.

Mama celor şapte copii nu a reclamat niciodată bătăile, însă când şi-a surprins soţul violând-o pe fata cea mai mare ca vârstă a cuplului, femeia nu a mai rezistat abuzurilor şi s-a dus glonţ la poliţie. Alexandru Tătar a fost reţinut de oamenii legii pentru 29 de zile şi riscă până la 18 ani de închisoare. Poliţiştii trebuie să afle în prezent dacă ceilalţi copii ai bărbatului nu au fost abuzaţi sexual.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite