Târguri în mall-ul timișorean: expoziții de antichități, mobilă și decorațiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mobiler extravagantă în mall-ul din Timișoara
Mobiler extravagantă în mall-ul din Timișoara

Timișorenii au parte în acest weekend de trei târguri care se desfășoară în incinta Iulius Mall. "Expo Mobila", "Casa Ta" și Târgul de Antichități vin cu prețuri promoționale.

Timișorenii au parte în acest weekend de o ofertă interesantă din partea celor de la Iulius Mall. Aici se desfășoară trei târguri. Primul este un inedit târg de antichități. Întins pe două nivele, târgul îi introduce pe vizitatori într-o lume de poveste, unde aerul de epocă și amprenta feerică a timpului poate fi o bună evadare din cotidian.

Amatorii de antichități au parte de nenumărate obiecte vechi, de la mobilier din lemn masiv, la bijuterii, ceasuri, statuiete, tablouri și alte obiecte decorative aparte. Târgul s-a deschis vineri și este deschis publicului până duminică, la ora 20.00.

Tot astăzi s-au deschis la Iulius Mall și două saloane organizate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș: „Expo Mobila” și „Casa Ta”. Demisolul mall-ului găzduiește zeci de firme care prezintă cele mai noi tendințe în materiel de mobilier pentru bucătărie, living sau dormitor, decorațiuni interioare și materiale de construcții, sisteme de încălzire, toate la prețuri promoționale.

Nu lipsesc articolele textile pentru locuințe, saltele, corpuri de iluminat și alte accesorii pentru casă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite