Tânărul suspectat că a violat o bătrână de 62 de ani se află în custodia poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 27 de ani este acuzat că a violat o bătrână de 62 de ani la Sânmartinul Sârbesc. Acesta a fost prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Bătrâna a anunţat poliţia în primele ore ale dimineţii de luni. Femeia a povestit că s-a trezit cu un individ care cotrobăia prin casă. Acesta s-a năpustit asupra ei, a imobilizat-o, iar apoi a violat-o. Poliţiştii au reuşit să-l reţină pe Ioan C, de 27 de ani, din Peciu Nou, după câteva ore de la alarmă.

Persoana în cauză a fost prinsă pe câmp, între Diniaş şi Sânmartinul Sârbesc, după ce a fost identificat în urma unor cercetări poliţieneşti. A fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând a fi prezentată Judecătoriei Timişoara cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de viol şi violare de domiciliu. Bătrâna urmează să se prezinte la Medicina Legală”, a declarat Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Poliţiştii aşteaptă să sosească şi cazierul acestuia din judeţul Bistriţa-Năsăud, locul de naştere a tânărului, pentru a vedea dacă mai are şi alte antecedente. Din primele cercetări, se pare că acest are la activ şi câteva furturi.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite