Timişoara: Tânărul acuzat că a ucis un poliţist este un hoţ notoriu în satul natal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Tânărul acuzat că a ucis un poliţist este un hoţ notoriu în satul natal
Timişoara: Tânărul acuzat că a ucis un poliţist este un hoţ notoriu în satul natal

Gheorghe Breazu, tânărul în vârstă de 19 ani acuzat că l-a ucis pe agentul de poliţie Tiberiu Sârbu este un infractor notoriu în satul natal, Cenad.

ASTĂZI, ORA 12.45:
Criminalul poliţistului de frontieră este pus oficial sub acuzare


Tinerii din sat îl cunosc pe suspect cu porecla „Ghiţulică hoţul”. Aceştia au declarat reporterilor Adevărul de Seară din Timişoara că Breazu era cunoscut pentru furturile pe care le comitea şi că printre victimele lui era şi un fost senator de Timiş. Gheorghe Breazu, care a fost arestat în Ungaria, provine dintr-o familie foarte săracă din satul timişean aflat la graniţa cu Ungaria. Acesta locuia cu mama şi surorile lui şi este orfan de tată.

Un poliţist model

Victima lui Ghiţulică hoţul, agentul de poliţie Tiberiu Sârbu (foto jos) era un poliţist model. Acesta activa la unitatea din Sânnicoalu Mare a Poliţiei de Frontieră. Sârbu avea 38 de ani, era căsătorit şi în urma lui a rămas orfană o feţită de 6 ani, Daiana. Înainte de a lucra la Poliţia de Frontieră, agentul Tiberiu Sârbu a activat la Jandarmerie.

image

„Poliţia Cenad în monitoriza”

Şeful Poliţiei Timiş, comisarul-şef Săndel Palade a declarat, în exclusivitate pentru reporterii Adevărul de Seară din Timişoara, că poliţia Cenad îl monitoriza pe Ghiţulică hoţul. „El era monitorizat ca spărgător de maşini de poliţiştii din Cenad. Problema este că opera în alte oraşe. Din Cenad nu prea avea ce să fure”, a declarat Palade. Reprezentanţii Poliţiei şi cei ai Parchetului Tribunalului Timiş au relatat astăzi, într-o conferinţă de presă, că Gheorghe Breazu avea antecedente penale şi a fost închis pentru furt din maşini şi tâlhărie. Tânărul a fost eliberat în martie 2008 din Şcoala de Reeducare Buziaş, un centru pentru infractori minori.

Procedura de extrădare poate  dura 45 de zile

Şeful Poliţiei Timiş a mai declarat că procedura de extrădare a suspectului acuzat de uciderea poliţistului poate dura 45 de zile. „Noi încercăm să scurtăm lucrurile şi să îl aducem în ţară săptămâna viitoare, până la sfârşitul săptămânii”, a declarat Palade. Suspectul a fost reţinut în Ungaria, în apropierea graniţei cu România şi a fost dus la Budapesta, unde se află sub custodia Poliţiei Ungare.  

Citeşte detalii despre cazul altui poliţist ucis în stradă, la Timişoara:
Timişoara: Saşa Disici, un alt poliţist ucis cu sânge rece în plină stradă


Urmăreşte astăzi
timişoara.adevarul.ro pentru a afla alte informaţii despre evoluţia acestui caz.


CITEŞTE detalii despre cum au ajuns infractorii să controleze oraşele din Banat:

TU FACI ORDINE! Străzile din Timişoara pe care hoţii îşi fac de cap cel mai mult (SONDAJ)

TU FACI ORDINE! Timişoara a ajuns Bronx cu voie de la Poliţie (SONDAJ)

TU FACI ORDINE! Procurorii îngroapă ancheta unei explozii cu doi morţi

Citeşte mai multe detalii despre ucigaşul poliţistului mâine. în:

  

image
image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite