Timişoara: Tânărul care a înjunghiat un poliţist urmează să fie dus la arestare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul este acuzat că a înfipt o cheie în piciorul unui poliţist în urma unui scandal în trafic care a avut loc duminică.

CITEŞTE ŞI:

Poliţist înjunghiat în trafic cu o cheie pentru motocicletă

Poliţiştii bănăţeni au devenit victime sigure ale şmecherilor

Ultima audiere a studentului criminal

Poliţistul înjunghiat a fost la un pas să moară

Constantin Ţiliman, un poliţist îmbrăcat în civil de la Secţia 4 de Poliţie, a fost înjunghiat ieri în trafic de Rafael Soruică, un tânăr de 30 de ani din Timişoara. Poliţistul a fost operat ieri la picior la Spitalul Judeţean, iar agresorul a fost reţinut 24 de ore pentru tentativă de omor. Întreg scandalul a pornit de la o neacordare de prioritate, cei doi tachinându-se vreme de câteva sute de metri.

Soruică susţine că el şi poliţistul şi-au arătat semne obscene şi s-au înjurat, până ce au ajuns la semaforul de la Gara de Nord din Timişoara. Aici, cele două maşini au oprit în paralel şi, potrivit agresorului, poliţistul a coborât şi l-a provocat la bătaie.

„A coborât din maşină, m-a apucat de cap şi m-a lovit de câteva ori cu pumnul şi picioarele în burtă. Ca să mă apăr, i-am înfipt o cheie de motocicletă în picior”, a spus Rafael Soruică. Poliţistul a fost transportat de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar timişoreanul care a înfipt în el cheia a fost audiat la Secţia 4 de Poliţie. „Procurorii au decis ca Rafael Soruică să fie reţinut 24 de ore sub acuzaţia de tentativă de omor. Acuzaţiile se pot înmulţi, totul depinde de numărul de zile de spitalizare”, a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.


MAI CITIŢI ŞI:

Timişoara: Zeci de şmecheri frustraţi fac legea în trafic cu pumnul

VIDEO Poliţişti de la Rutieră filmaţi pe ascuns: unul dictează rar, altul scrie încet

EXCLUSIV Poliţia o trimite pe băbuţa luată cu asalt de mascaţi să dea în judecată procurorii

Timişoara: Zeci de anchete penale sunt blocate pentru că poliţiştii nu au bani de expertize

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite