Timişoara: Tânăra înjunghiată are patru lovituri adânci în inimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Tânăra înjunghiată are patru lovituri adânci în inimă
Timişoara: Tânăra înjunghiată are patru lovituri adânci în inimă

Medicii legişti care au cercetat trupul fetei găsite moartă în casa ei, din localitatea Utvin, au constatat că mâna criminală a înfipt adânc cuţitul în inima tinerei, de patru ori.

Citiţi şi:

Alina Todea avea doar 17 ani şi era apreciată  de vecini şi rude ca fiind o fată cuminte şi liniştită. Tot în linişte sumbră a fost descoperit de un vecin şi corpul ei, zăcând în casă. "Am primit un apel la ora 18.00 şi am fost sesizaţi de o persoană din Utvin că este o persoană decedată în condiţii suspecte. Am descoperit că este vorba despre o fată, de 17 ani, care prezenta mai multe plăgi la nivelul inimii. Medicii legişti au constat că a fost înjunghiată de patru ori în zona inimii", a spus Gheorghe Popescu, adjunctul Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Unchiul fetei este şocat de tragedie

Singurul care a venit să vadă ce s-a întâmplat cu Alina este unchiul ei, Gheorghe Todea. "Nu ştiu ce s-a întâmplat, am fost sunaţi şi noi de cineva. Am fost la ele sâmbătă şi totul era bine. Nu se certase cu mama ei", a spus unchiul fetei. Şi el este curios unde a dispărut mama fetei, pe care şi poliţiştii o caută. Femeia s-a învoit de la locul de muncă pentru zilele de marţi şi miercuri şi nu este de găsit. "Este prematur să spunem că face parte din cercul de suspecţi, procurorii care anchetează acest caz sunt în măsură să se exprime în acest sens", a spus Gheorghe Popescu.

Mama fetei, internată la nebuni

Alina era orfană de tată. Acesta şi-a luat viaţa acum doi ani, după ce s-a spânzurat. Soţia lui, mama Alinei, a intrat în depresii şi a fost internată la spital, la Timişoara. Copiii de pe strada pe care locuia Alina au spus că mama ei "e un pic nebună".

Citiţi mâine în Adevărul de Seară şi pe timisoara.adevarul.ro cum decurge ancheta şi dacă a fost găsită mama fetei înjunghiate în inimă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite