Timişoara: TVR Timişoara împlineşte 15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: TVR Timişoara împlineşte 15 ani
Timişoara: TVR Timişoara împlineşte 15 ani

Televiziunea pregăteşte un show la care sunt aşteptaţi toţi cei interesaţi de mecanismele prin care imaginile sunt aduse pe micul ecran.

Sărbătoarea de la TVR Timişora a început încă de luni, cu o emisiune specială acasă la Helmuth Duckadam, portarul care a cucerit Europa.

Peştera de la Româneşti, singura din Banat în care se organizează concerte, a reprezentat tema unei alte emisiuni speciale, dedicate aniversării a 15 ani de la prima emisie. Ziua de marţi a început cu o campanie de mediu prin reportajul „Se poartă verdele”, realizat la Baziaş, acolo unde Dunărea şi gunoaiele pe care le cară intră în ţară. Sărbătoarea aniversară a avut miercuri şi o premieră, „Românii fără frontieră” din Noua Zeelandă, iar ieri invitat special a fost boxerul bănăţean Francisc Vaştag, care a participat la o emisiune culinară.

Sandwich de 10 metri

Săptămâna aniversară se încheie mâine, când timişorenii, dar şi oameni din regiune sunt aşteptaţi la TVR, pe strada Pestalozzi 14/A, pentru a vedea cum prind viaţă ştirile şi cine sunt oamenii pe care îi văd la televizor. „15 ani de TVR Timişoara e şi o promisiune. Reporteri şi realizatori pe care îi vedeţi în fiecare zi. Colegi pe care nu îi vedeţi pe ecran, dar fără de care ideile noastre nu s-ar transforma în emisiuni.

Noi nu suntem doar cei de la televizor. Suntem vecinii oamenilor din Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş. Şi pentru că suntem vecini, îi aşteptăm pe toţi să ne spună ce îi bucură, ce îi supără, fără nicio reţinere”, a spus coordonatorul TVR Timişoara, Dite Dinesz.

Tot mâine 40 de jurnalişti din regiune şi 25 de redactori de la TVR vor pregăti în direct un sandwich lung de 10 metri. Seara se încheie cu muzică New Cantilena şi Incanto Quartet.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite