Timişoara: Campania „Tu faci ordine!”, preluată la TV (SONDAJ)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Toate posturile TV din Timişoara au preluat campania împotriva violenţei stradale "Tu faci ordine!", iniţiată de redacţia Adevărul Holding Timişoara.

Campania „Tu faci ordine!” a stârnit interesul colegilor de la televiziunile locale şi a pus pe jar şefii din Poliţia Judeţului Timiş.

CITIŢI şi VOTAŢI pe site-ul timisoara.adevarul.ro

TU FACI ORDINE!  Ia atitudine contra violenţei!

TU FACI ORDINE!  Şeful Poliţiei Timiş: „Ameninţările cu pistolul sunt un nimic”

Intră pe Messenger cu ziariştii Adevărul din Timişoara!

Celulă de criză împotriva infractorilor cu arme de foc (SONDAJ)

Noapte însângerată cu lovituri de cuţit


Război între arabi în Piaţa Unirii


Şefii din Poliţie au dat socoteală

Comisarul-şef Săndel Palade, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie a desemnat responsabili de gestionarea faptelor cu violenţă şi a celor în care se folosesc arme de foc pe adjunctul său, comisarul-şef Ghoeghe Popescu şi pe şeful Poliţiei Municipiului Timişoara, comisarul-şef Sabin Bogoşel. Cei doi, alături de ofiţeri de la Serviciul Arme al Poliţiei Timiş, au dat explicaţii cu privire la măsurile pe care le iau pentru a combate violenţa stradala.

Fenomenul tratat în campania „Tu faci ordine!”, declanşată de redacţia Adevărul Holding Timişoara, a determinat colegii de la televiziuni să ia atitudine, toate posturile din oraş chemând ofiţerii din conducerea Poliţiei, desemnaţi să gestioneze fenomenul, pentru a da socoteală.

TVR Timişoara (preluare adevarulTM, youtube.com)



continuarea emisiunii: VIDEO 2, VIDEO 3

„Cred că toţi colegii din presă trebuie să se ralieze la această campanie a ziarului Adevărul de Seară, care este foarte benefică”, a spus jurnalistul Cosmin Ţântă, moderator al emisiunii „Prim-plan regional” de la TVR Timişoara. În această emisiune a fost pus să dea explicaţii, publicului şi jurnaliştilor de la Adevărul, comisarul-şef Gheorghe Popescu, adjunct la comanda Poliţiei Judeţene Timiş.

Realitatea TV Timişoara (preluare adevarulTM, youtube.com)



emisiunea integrală: CLICK AICI TIMISOARA ÎN REALITATE: Cu armele pe masă

Ieri seară, şeful Poliţiei Municipiului Timişoara, comisarul-şef Sabin Bogoşel, a dat explicaţii la postul Realitatea TV Timişoara. Acesta a răspuns pentru reacţia palidă a poliţiei în cazul şmecherilor de Bega, a clanurilor de rromi şi a bandelor de hoţi profesionişti care au spart până şi casele procurorilor. O telespectatoare a Realitatea TV Timişoara a salutat campania „Tu faci ordine!” şi a sesizat un caz în care agenţii de poliţie nu aplică ferm legea împotriva unui patron de bar şmecher care deranjează sistematic ordinea publică.

TVT 89 şi Europa Nova (preluare adevarulTM, youtube.com)

Posturile TV TVT 89 şi Europa Nova s-au axat pe explicarea modului în care legea reglementează utilizarea armelor de foc. Ofiţerii de la Serviciul Arme au explicat publicului câţi utilizatori de arme de foc sunt în Timişoara şi riscurile legale la care se supun  dacă utilizează armele în mod ilegal.

Sesizaţi online pe timisoara.adevarul.ro!

Timişorenii deranjaţi de violenţa stradală pot sesiza cazurile pe care le cunosc la secţiunea „comentarii” a paginii dedicată oraşului Timişoara de pe www.adevarul.ro, timisoara.adevarul.ro. Puteţi să comunicaţi cu noi şi pe contul de yahoo messenger, adevarultimisoara. Cei care deţin înregistrări video sau audio pot să le posteze pe youtube.com, ca răspuns la înregistrările video postate pe contul adevarulTM.

Timişorenii care, din motive personale, doresc ca identitatea să le fie protejată în faţa şmecherilor ne pot transmite informaţiile pe care le deţin, noi asigurând confidenţialitatea totală a sursei. Redacţia noastră va sesiza oficial autorităţile cu privire la cazurile transmise astfel încât sursa confidenţială să fie protejată.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite