TUPEU Baştanii mafiei imobiliare din Timişoara vor să pună mâna şi pe Parcul Copiilor. Ei au pus gard pe domeniul statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţiganii susţin că o bucată din parc le aparţine
Ţiganii susţin că o bucată din parc le aparţine

Caz şocant la Timişoara, unde o familie de ţigani se crede proprietară peste o bucată din cel mai mare parc al oraşului. Familia de ţigani a ajuns să monteze un gard pe proprietatea statului. Autorităţile s-au autosesizat şi le-au întocmit dosar penal.

Una dintre clanurile familiei Cârpaci, care în urmă cu aproape o lună a luat la bătaie o echipă de jurnalişti pentru că şi-au permis să le filmeze proprietăţile, se vrea proprietară peste Parcul Copiilor din Timişoara. Familia a cumpărat o clădire istorică de pe bulevardul C.D.Loga şi a dărâmat un zid ca să aibă acces la parc.

Ţiganii susţin că o bucată din parc le aparţine

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

În timp ce angajaţii Primăriei Timişoara lucrează de zor la reamenajarea parcului, ţigani şi-au montat un gard în parc, astfel încât 200 de metri pătraţi din proprietatea statului a ajuns curtea lor personală. Locatarii din zonă au sesizat statul, iar Poliţia Locală le-a întocmit ţiganilor un dosar penal. "Ce au făcut ţiganii de pe C.D.Loga e o mare nesimţire. Am fost sesizaţi, am format o echipă de control şi le-am dărâmat gardul. Ţiganii nu au putut să ne prezinte niciun document care să le ateste proprietatea peste Parcul Copiiilor. Vă garantez că nu voi permite nicio ilegalitate",  spus prefectul de Timiş, Mircea Băcală.

Citeşte mai multe despre expansiunea ţigănească din vestul ţării în viitorul număr al săptămânalului ADS Timişoara!

image
Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite