Fraţii Cristescu s-au reorientat pe criză: Hotelul Timișoara și Arsenal Park principalele investiții

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius și Emil Cristescu
Marius și Emil Cristescu

Marius şi Emil Cristescu sunt cei mai bogaţi oameni de afaceri din Timişoara. Ei figurează pe locul 12 în TOP 500 Forbes. Frații Cristescu susțin că experiența lor de 20 de ani în afaceri i-a păstrat în vârful ierarhiei.

Într-o perioadă de recesiune economică, fraţii Cristescu s-au reorientat, renunţând la stilul de afaceri pe care le-au făcut în anii 90. Au suspendat afacerile care erau pe pierdere și s-au concentrat pe domeniile de viitor.

Noi facem afaceri de 20 de ani, iar în această perioadă de incertitudinii şi a indisciplinei financiare din România, la care se adaugă criza economică, am fost nevoiţi să ne readaptăm. Experienţa din anii trecuţi ne-a făcut să rămânem în picioare. Am dus o politică prudentă şi echilibrată. Încerăm să construim pe termen lung, nu dăm tunuri şi afaceri supraevaluate. Criza s-a simţit foarte tare. Fiecare a reacţionat cum a putut”, a declarat Emil Cristescu.

10 milioane de euro pentru Hotel Timișoara

Principala investiţie din acest an a fost în renovarea şi mărirea capacităţii Hotelului Timişoara, care a fost inaugurat cu puţin timp în urmă. „Lucrările au început acum doi ani şi întreaga investiţie a costat 10 milioane de euo. Acum hotelul are 208 de camere. Centrul de Conferinte înseamnă cinci săli de conferințe modern dotate. Acolo se organizează evenimente, business sau personale, congrese, întâlniri de afaceri, prezentări de produse, nunți, botezuri ”, a mai spus Emil Cristescu.

Arsenal Park se vrea stațiune

O altă ţintă a fraţilor Cristescu se leagă de dezvoltarea Arsenal Park de la Orăştie, unde s-a invetit deja aproximativ 15 milioane de euro, însă planurile sunt însă foarte îndrăzneţe. În următoarea perioadă, oamenii de afaceri din Timişoara vor depune documentaţia la Ministerul Tursimului, pentru ca parcul să primească calificativul de „staţiune”.

Aflaţi cât de mare este averea fraţilor Cristescu din noul TOP Forbes 500 Miliardari pe care îl gasiti la chioscurile de ziare!

Dinu Patriciu – pe primul loc în clasamentul celor mai bogaţi români

Casele şi domeniile miliardarilor din Top 500

Cele mai bogate femei din România

Cine sunt cei mai tineri miliardari din topul Forbes

Cine sunt miliardarii români care au pierdut 80 de milioane de euro într-un an

 

Mai puteţi citi şi:

Topul celor mai bogaţi publicitari

Veronica Guşă de Drăgan: Moştenitoarea unui imperiu

Edward Popescu: Tânăr, bogat şi celebru

Dinu Patriciu: Vinde ca să cumpere iar

Bogații și mersul economiei

Top 10 miliardari Forbes

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite