Un TIR sârbesc și-a piedut remorca plină cu covoare, la ieșirea din Timișoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Remorca cu covoare s-a oprit într-un stâlp de electricitate
Remorca cu covoare s-a oprit într-un stâlp de electricitate

Accidentul a avut loc pe calea Lugojului, chiar în dreptul manejului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Remorca a ras câteva garduri de la manej și a rupt un stâlp de electricitate

Șoferul TIR-ului a plecat din localitatea sârbească Bacika Palanka, încărcat cu covoare, și urmau să ajungă tocmai în Rusia. Covoarele au fost comandate pentru o mănăstire din apropiere de Novgorod . “Totul a fost în regulă până la Timișoara. La ieșirea din oraș, sistemul de prindere a cedat, iar remorca s-a desprins. A trecut pe partea cealaltă a drumului și s-a oprit într-un stâlp. Bine că nu au fost victime”, a spus șoferul sârb.



GALERIE FOTO

Accidentul ar fi putut avea urmări grave, însă în momentul în care remorca s-a desprins de camion nicio mașină nu venea din sens opus. Remorca încărcată cu covoare a lovit mai întâi gardul manejului, iar apoi s-a oprit într-n stâlp de electricitate. Stâlpul s-a rupt, dar nu au fost probleme cu electricitatea, au spus cei de la echipa de intervenție de la Electrica, sosiți la fața locului.

Șoferul sârb a primit o amendă din partea Poliției, având de așteptat să sosească din Serbia un alt campion care să preia marfa și să o transporte în Rusia.

Accident pe Calea Lugojului
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite