Timişoara: TIMP LIBER/Colecţii vintage şi dans sportiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: TIMP LIBER/Colecţii vintage şi dans sportiv
Timişoara: TIMP LIBER/Colecţii vintage şi dans sportiv

Timişorenii au parte de un weekend cu multă muzică, dans sportiv şi haine care au făcut istorie.

Ritmuri Hip Hop în club
Tinerii sunt aşteptaţi să se mişte pe ritmuri de hip hop, la Setup Venue, unde vor fi prezente câteva trupe de gen din ţări ca Germania şi Danemarca, dar şi din Deva, Târgu Mureş, Cluj-Napoca. Petrecerea are loc sâmbătă, de la ora 22.00 şi biletul de intrare costă 20 de lei.

Un nou club în Timişoara
Dacă petrecăreţii timişorenii au simţit până acum că nu există suficiente locuri unde să poată dansa până în zori, de acum înainte nu vor mai avea motive să se plângă. Un nou club şi-a deschis aseară porţile chiar în centrul oraşului.. Vanilla Club Timişoara, din Piaţa Operei, implementează şi la Timişoara moda discotecilor din străinătate fiind împărţit în trei încăperi în care se pot distra iubitorii de muzică house şi dance, cei care preferă retro şi cei care ascultă hip hop, RnB şi chiar şi raggaeton.

Viaţa în Canada pentru bănăţeni

Via Canada va organiza pentru timişioreni o prezentare a condiţiilor pentru emigrare, a costurilor şi a ceea ce înseamnă să trăieşti în Canada. „Viaţa fără criză în Canada” va avea loc la Sala Adam Muller Guttenbrunn, sâmbătă, de la ora 17.00.

Haine vintage la mall
Accesorii şi haine pentru toate mărimile vor fi vedetele târgului „V for Vintage” care se va deschide sâmbătă, la Iulius Mall. Expoziţia va fi deschisă între orele 12 şi 20 şi va avea mai multe secţiuni: vintage şi retro, haine ale designerilor, accesorii şi etnic şi tradiţional.

Revoluţia pe două roţi
Campania Verde pentru biciclete continuă şi în acest sfârşit de săptămână. Duminică dimineaţa, de la ora 10.00, bicicliştii timişoreni pornesc din nou la drum.  „Revoluţia pe două roţi” aşa cum se numeşte acţiunea, este o nouă plimbare pe biciclete, de data aceasta timişorenii urmând un traseu prin oraş. Pornirea se face de la platforma Timco şi la finalul traseului, în Piaţa Victoriei vor fi eliberate baloane şi vor răsuna claxoane. Surpriza va fi o expoziţie care are în centrul atenţiei istoria bicicletei. Mai mult decât atât, începând de duminică, timişorenii curioşi se vor putea plimba şi cu o rişcă achiziţionată de Fundaţia Bega.

Timişoara dansează
Dansul se mută, de sâmbătă, la sala Constantin Jude, unde va începe a treia ediţie a Cupei Baroque. Concursul naţional de dans sportiv aduce la Timişoara perechi graţioase care vor lupta pentru dreptul de a reprezenta România la cupele europene şi mondiale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite