Expoziţie de reclame vechi şi întâlnire cu poezie şi vin bun, la Cartea de nisip

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: carteadenisip.wordpress.com
Foto: carteadenisip.wordpress.com

Librăria Cartea de nisip din Timişoara pregăteşte o serie de evenimente culturale destinate timişorenilor. În această săptămână, spre exemplu, va avea loc o expoziţie de reclame vechi dar se va da şi startul unor întâlniri asezonate cu poezie şi vinuri bune.

Timişorenii sunt invitaţi la o expoziţie de reclame tipărite în secolul XIX. Evenimentul intitulat „Reclame'n'clame" va avea loc marţi, 26 iunie, de la ora 18.00, în librăria „Cartea de nisip" din Timişoara. În cadrul întâlnirii va vorbi directorul Bibliotecii Judeţene Timiş, Tudor Creţu.

De asemenea, în acelaşi ton al evenimentelor culturale, miercuri, 27 iunie, de la ora 18.30, tot în librăria „Cartea de nisip" va avea loc un eveniment în cadrul căruia poezia şi vinul vor face cuplul perfect. Este vorba de o întâlnire care va avea loc, începând de miercuri, câte o zi în fiecare lună. Evenimentul poartă numele „TRYpoeTRY", iar organizatorii îşi propun să apropie, în acest fel, cititorii şi poeţii din Timişoara. Vinul bun şi muzica vor fi elementele care vor completa atmosfera întâlnirii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite