Timişoara: Ovidiu Sabău: "Ne mulţumim şi cu un egal la Urziceni" (LIVE TEXT ORA 19.30)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Ovidiu Sabău: "Ne mulţumim şi cu un egal la Urziceni" (LIVE TEXT ORA 19.30)
Timişoara: Ovidiu Sabău: "Ne mulţumim şi cu un egal la Urziceni" (LIVE TEXT ORA 19.30)

Seria de meciuri grele începută odată cu partida cu Rapid îi dă bătăi de cap lui Sabău, care s-ar mulţumi şi cu o remiză în faţa campioanei. Poli” a reuşit să învingă o singură dată campioana en-titre, în chiar prima întâlnire dintre cele două formaţii în Liga I.

Mai citeşte:

Timişoara: Îngrijorare în Banat. "Poli" pregăteşte derby-ul cu Unirea Urzicieni cu rezervele

Timişoara: Bănăţenii vor să treacă de „complexul Urziceni”


Meciul dintre ocupantele celor două locuri în sezonul trecut se va desfăşura la Urziceni, între Unirea şi "Poli" Timişoara. Va fi o întâlnire între doi foşti colegi de naţionala din "Generaţia de Aur", Dan Petrescu şi Ioan Ovidiu Sabău. „Jocul cu Urziceni este cel mai important în momentul de faţă, este echipa campioană şi o contracandidată la titlu în acest sezon. Trebuie să ne concentrăm la acest meci, mai ales că obiectivul meu este câştigarea campionatului”, a declarat antrenorul timişorenilor.

Cei doi antrenori sunt prieteni buni

Sabău vorbit frumos şi despre omologul său din tabăra adversă. „O echipă bună de contraatac, care consider că a crescut în valoare cu venirea lui Paraschiv şi Maftei, au început să aibă şi o posesie mai bună. Au un lot numeros, îşi permit ca dacă un jucător nu mai are randament, să îl schimbe. N-aş vrea să vorbesc despre punctele slabe, mi-e prieten bun Dan Petrescu şi n-aş vrea să le scot în evidenţă”, a declarat Neluţu Sabău.

Timişorenii protestează

Marian Iancu, patronul echipei FC Timişoara s-a arătat extrem de nemulţumit după ce a aflat că partida Unirea Urziceni - "Poli" va fi arbitrat de Deaconu. "De patru ani de zile de când jucăm cu Unirea ne-a fost trimis Deaconu. Acum chiar i-am zis lui Chivorchian, să vezi că o să ni-l trimită pe Deaconu. El a zis că nu e posibil, dar când a aflat a început să înjure. Joacă vicecampioana cu formaţia campioană, este o nouă comandă. Nu mai avem cum să scăpăm de Deaconu la Urziceni. Aceeaşi comandă ca la finala Cupei României, vom juca cu banderole pe mână. Am cerut arbitri străini şi ni l-au dat pe acest străin de fotbal. O să ne dezavantajeze 100%. ", a spus Iancu la gsptv.

Ora 19.00. Înainte de meci Mihai Stoica şi Narcis Raducan s-au întretinut cu Gheorghe Chivorchian.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite