Timişoara: Suspectul jafului din Galaţi a fost predat anchetatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Suspectul jafului din Galaţi a fost predat anchetatorilor
Timişoara: Suspectul jafului din Galaţi a fost predat anchetatorilor

Poliţiştii de Frontieră timişeni l-au reţinut ieri la Vama Moraviţa pe unul dintre suspecţii jafului dintr-o bancă din Galaţi. Bărbatul cu cetăţenie sârbă, în vârstă de 39 de ani, a fost predat poliţiştilor din Galaţi care care îl vor cerceta.

Suspectul jafului armat din Galaţi, care conducea un camion încărcat cu detergent a încercat să treacă graniţa în Serbia. „În timpul efectuării formalităţilor de frontieră lucrătorii noştri au constat că bărbatul se află în atenţia poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, fiind suspect în cazul unui jaf armat comis în Galaţi”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timiş, Ciprian Gaic.

A recunoscut că a fost în bancă

După reţinerea sârbului a planat suspiciunea că frontieriştii au comis o eroare şi au reţinut o altă persoană. „Nu a fost o eroare. Persoana reţinută era cea dată în consemn la frontieră, având toate datele personale identice cu suspectul căutat de anchetatorii jafului de la Galaţi. Chiar a recunoscut că a fost în bancă”, au spus surse importante din Poliţia de Frontieră Timiş. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, Marinela Apostolache, poliţiştii din Galaţi au venit azi-noapte în Banat pentru a-l duce la audieri la Galaţi pe suspectul sârb.

Jaful armat de care este suspectat bărbatul prins ieri la Moraviţa a avut loc la începutul acestei săptămâni la o bancă din Galaţi. Doi bărbaţi cu cagule pe cap au intrat în bancă, unul dintre ei l-a ameninţat cu un pistol pe portat, iar celălalt a luat banii. Hoţii au reuşit să fugă înainte să ajungă poliţiştii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite