Timişoara: Suspect de jaf, plimbat prin ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Suspect de jaf, plimbat prin ţară
Timişoara: Suspect de jaf, plimbat prin ţară

Poliţiştii timişeni l-au reţinut aseară pe unul dintre suspecţii atacului armat de la BRD Galaţi. Imediat după incident, Poliţia din Galaţi a instituit filtre în tot judeţul. Cu toate acestea, sârbul Zoran Boic a reuşit să străbată cu un camion plin cu detergent toată ţara.

Suspectul jafului armat de 100.000 de lei de la Galaţi, care a avut loc luni după-amiază într-o sucursală BRD, a fost prins aseară de poliţiştii de Frontieră din Vama Moraviţa. Bărbatul de naţionalitate sârbă, în vârstă de 39 de ani, a încercat să ajungă în Serbia, însă a fost reţinut de poliţişti după ce a fost dat în consemn la frontieră.
„În timpul efectuării formalităţilor de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că bărbatul se află în atenţia poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, fiind suspect în cazul unui jaf armat comis în Galaţi”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timiş, Ciprian Gaic. Poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Timiş l-au preluat pe suspect şi l-au predat colegilor de la IPJ Galaţi pentru a continua cercetările. 

A recunoscut că a fost în bancă
Zoran Boic a devenit principalul suspect al jafului de la banca din Galaţi după ce a fost surprins de camerele de luat vederi, împreună cu partenerul său, cum îşi scoteau cagulele la ieşirea din bancă. După reţinere, a existat suspiciunea că frontieriştii au comis o eroare şi au oprit o altă persoană. În final, s-a dovedit însă că sârbul era cel căutat de poliţişti. „Nu a fost o eroare. Persoana reţinută era cea dată în consemn la frontieră, având toate datele personale identice cu suspectul căutat de anchetatorii jafului de la Galaţi. Chiar a recunoscut că a fost în bancă”, au spus surse importante din Poliţie.
Boic a afirmat că a fost la Galaţi cu marfă şi că a fost de două ori la bancă pentru a schimba nişte bani. Poliţiştii nu au reuşit să dea de urma celui de-al doilea suspect.

1.000 - de kilometri  a circulat suspectul de jaf cu camionul fără să fie deranjat de poliţişti.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite