Supravieţuitorii crizei economice vor fi premiaţi la Topul Firmelor din Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera de Comerţ şi Industrie Timiş organizează, în această seară, de la ora 19.00, Topul Firmelor, la Centrul Regional de Afaceri

Topul Firmelor, ajuns la ediţia a 19-a, va desemna cele mai bune afaceri pe anul 2011, din judeţul Timiş. Păstrând trendul din anii trecuţi şi de această dată numărul firmelor din top a scăzut. Dacă în 2008 au îndeplinit criteriile de selecţie peste 12.165 de firme, anul următor s-au regăsit 6.296, dintre care 1.035 de firme s-au clasat pe primele trei poziţii.

Pentru 2011, numărul firmelor care au fost luate în calcul a fost 5.889. De remarcat însă că la prima ediţie a topului au participat doar 178 de societăţi comerciale.

Se va acorda şi Trofeul Creativităţii unităţilor de cercetare, învăţământ şi unităţi de producţie care au excelat în domeniul lor de activitate, topul fiind realizat în baza de date de la OSIM.

Vor fi premiate şi instituţiile de învăţământ superior şi se vor decerna Distincţia de Excelenţă pentru 155 de firme care s-au clasat pe podium în ultimii trei ani şi Trofeul de Excelenţă pentru 82 de firme care au fost în top trei în ultimii cinci ani. Anul acesta se vor acorda premii speciale pentru cele patru firme care au reuşit performanţa să fie în top de cel puţin zece ori în cei 19 ani.

Spectacolul va începe de la ora 19.00, la Centrul Regional de Afaceri.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite