Fanii timişoreni cer tărie de caracter în echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul Politehnicii Timişoara a desemnat atitudinea unei părţi a suporterilor drept principalul motiv pentru "activarea" dorinţei sale de a pleca din Banat. Suporterii consideră că altele ar putea fi cauzele.

"Câteodată e prea mult, se pare că nu mă ridic la nivelul aşteptărilor suporterilor. Trebuie să fii puternic, dar la un moment dat te saturi. La fiecare joc înjurături, demisia", a spus antrenorul la finalul partidei din etapa trecută, pierdută, 0-2, cu Mediaş.

Ioan Ovidiu Sabău consideră că nu sunt soluţii pentru a rezolva problema înjurăturilor din primul până în ultimul minut al meciurilor. „Ar dispărea oamenii de bună-credinţă, care ţin la această echipă. Toată lumea e nemulţumită, şi eu sunt nemulţumit şi cei din conducere, dar nu se poate crea un precedent, ca suporterii să schimbe un antrenor. Mi se spune că aşa sunt suporterii, nu se pot schimba. Eu cred că se pot schimba, aşa cum în ţările civilizate s-au schimbat, se poate întâmpla şi aici, dar pentru asta nu trebuie să dispară acei oameni civilizaţi care vin la stadion”, este de părere tehnicianul.

Fanii bănăţeni au reacţionat la plângerile antrenorului. "Domnul antrenor Sabău nu poate avea un caracter atât de slab încât să plece din cauza câtorva vociferări din tribune. Refuz să cred că un om slab antreneaza la Poli. La Poli este nevoie doar de caractere puternice, oameni dornici de performanţă şi oameni care ştiu să-şi asume şi victoriile şi înfrângerile. Până la meciul cu Gaz Metan Mediaş domnul Sabău a ştiut să-şi asume şi vociferările din tribune şi aplauzele după meciurile bune făcute. Dacă dânsul vrea să plece, cred că sunt alte cauze la mijloc, nicidecum câţiva oameni din tribună care i-au cerut demisia", a spus Mircea Munteanu, unul dintre liderii Peluzei Sud.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite