EXCLUSIV FOTO Suporterii polonezi au fost bătuţi crunt de bodyguarzii ştrandului Heaven. Scandal şi în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi suporteri polonezi au fost duşi de oamenii legii la secţia de poliţie după ce au provocat scandal pe ştrandul Heaven. Câţiva dintre fanii echipei Slask Wroclaw au fost bătuţi de bodyguarzii ştrandului.

UPDATE ora 17:30: un alt grup de suporteri ai echipei Slask Wroclaw au provocat scandal la o terasă în plin centrul Timişoarei, în Piaţa Operei. Aceştia au spart mai multe pahare şi sticle şi au răsturnat florile de decor din jurul terasei. Forţele de ordine au intervenit prompt, iar trei dintre huliganii polonezi au fost "săltaţi" de jandarmi şi duşi la secţie.

UPDATE ora 15.00: Jandarmii au fost chemaţi şi la Aeroportul Internaţional "Traian Vuia". Pilotul unei curse dinspre Londra, avion în care se aflau şi 13 suporteri polonezi, a solicitat prezenţa forţelor de ordine la aterizare, anunţând că fanii lui Slask sunt turbulenţi. Aceştia au cântat pe toată durata zborului. Jandarmii s-au asigurat că aceştia nu vor provoca incidente în aeroport, iar cei 13 au plecat spre oraş cu taxiurile.

Primii suporteri ai echipei Slask Wroslaw au ajuns la Timişoara în după amiaza acestei zile, cu un autocar. După ce s-au oprit în zona stadionului "Dan Păltinişanu", câţiva fani polonezi s-au luat la ceartă cu vânzătorii de bilete din magazinul de prezentare al clubului Poli. "Au luat la mişto câteva cotoare de bilete. Dar le-am recuperat. Lipsesc doar două bilete, pe care probabil le-au furat. S-au dus apoi la Heaven", a spus vânzătorul de bilete. Fanii polonezi au ajuns în faţa ştrandului Heaven, care se află în imediata apropiere a stadionului, unde s-a iscat un nou scandal.

19 suporteri polonezi care au provocat scandal au fost conduşi la secţia de poliţie", ne-a declarat Cosmin Militaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Timiş.



Vezi galerie foto cu suporterii polonezi bătuţi

image
image
image

"Mai mulţi polonezi au vrut să intre pe ştrand, însă fără să achite taxa de intrare. Din spusele colegilor, persoanele în cauză erau vizibil sub influenţa alcoolului. Agenţii de pază nu le-au lăsat să intre, moment în care a izbucnit un scandal. Au fost trimise la faţa locului mai multe echipaje de Poliţie şi Jandarmerie, iar persoanele în cauză au fost conduse la sediul Secţiei 4 de Poliţie. Urmează să se stabilească în funcţie de verificări dacă persoanele riscă sancţiuni contravenţionale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice sau dacă li se vor întocmi dosare penale", ne-a spus Andreea Cinteză, de la Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş.

Suporerii polonezi bătuţi de bodyguarzi

Doi dintre suporterii echipei Slask Wroclaw au fost luaţi cu ambulanţa, în urma bătăilor primite de la oamenii de ordine din ştrandul Heaven. "Am stat liniştiţi la plajă cam o oră. Dintr-o dată au venit peste şi ne-au luat la bătaie. Nu ştiu cine sunt, erau doar musculoşi. Nu am făcut niciun scandal. Am stat liniştiţi. Asta nu este o ţară civilizată. Vrem să vină cineva de la Ambasadă", ne-a declarat unul din suporterii polonezii bătuţi. Cei doi susţin că nu au consumat băuturi alcoolice. Mai mult, unul dintre ei, ne-a arătat chiar doza de suc pe care o avea asupra lui.

"Cam 20 de persoane au făcut scandal în faţa ştrandului. Erau nişte huligani, erau toţi beţi. Nu au intrat, dar au aruncat cu sticle. Jandarmii care au venit i-au băutut.", a spus cea care vine biletele de intrare în ştrand.

La meciul din aceasă seară dintre Rapid şi Slask sunt aşteptaţi circa 400 de suporteri din Polonia. Unii dintre ei fac deplasarea la Timişoara cu autocare puse la dispoziţie de club, iar alţii vin cu maşini personale.

Pentru meciul Rapid-Slask Wroclaw, din returul play-offului Ligii Europa, 400 de jandarmi au fost trimişi pe teren să asigure liniştea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite