Suporterii bănăţenii sunt sideraţi de chemarea lui Miron Cozma la "Poli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suporterii timişoreni îşi apără întotdeauna idealurile
Suporterii timişoreni îşi apără întotdeauna idealurile

Miron Cozma, fostul preşedinte al celor de la Jiul Petroşani a decalarat că a fost ofertat de Marian Iancu. Liderii galeriei Commando Viola susţin că nu ar fi acceptat sosirea celui care a provocat mineriadele la începutul anilor 90.

Miron Cozma, fostul lider sindical al minerilor de la Petroşani a declarat pentru site-ul liga2.ro că Marian Iancu i-a făcut o ofertă de a prelua postul de director de imagine la clubul „Poli” Timişoara. Şeful ortacilor care au făcut ravagii la mineriadele din Bucureşti, la începutul anilor  ‘90, s-a lăudat că a mai primit propuneri de la UTA şi Baia Mare, pentru a reveni în fotbal.
Bunul meu prieten de la FC Timişoara, Marian Iancu, m-a chemat director de imagine la Timişoara. Nu m-am dus. Jiul va rămâne mereu în inima mea. Dacă acum aş fi la Jiul, cred că aş face acelaşi lucru: aş lua cotizaţii de la puţinii mineri care au mai rămas şi aş cere implicarea tuturor factorilor economici pentru că Jiul este un brand şi trebuie să respire”, a spus Miron Cozma, fostul preşedinte al clubului Jiul Pteroşani.

Iancu l-a chemat şi pe MM Stoica

Liderii galeriei timişorene cred că e o altă glumă bună făcută de Marian Iancu. Bănăţenii susţin că, indiferent de dorinţa patronului, venirea lui Miron Cozma la „Poli”, unul din simbolurile oraşului, ar fi fost practic imposibil de acceptat. „Oferta asta pentru Miron Cozma e una din glumele domnului Iancu. Suporterii au început să se obişnuiască cu ele. Am mai avut parte de aşa ceva. Nu se punea problema ca cineva să accepte aşa ceva”, a declarat Paul Prodana, liderul galeriei Commando Viola.

Acesta ţine să amintească de oferta făcută de Iancu, în urmă cu doi ani, pentru Mihai Stoica. „Ştia de antipatia totală a suporterilor pentru MM Stoica. Cu toate astea a vrut să-l aducă la Timişoara. Unele dintre aceste glume au fost realizate: vezi aducerea lui Crăciunescu, Hagi, Balint şi exemplele pot continua”, a mai declarat Paul Prodana.

“Nu are cum să fie iubit la Timişoara”

Emanuel Cernescu, un alt lider marcant al galeriei alb-violete, crede că discuţiile dintre Marian Iancu şi Miron Cozma sunt rodul unei imaginaţii bogate ale patronului de la „Poli”. „Miron Cozma e simpatic în felul său. E din categoria Gigi Becali. El nu e iubit la Timişoara. Nici nu are cum să fie iubit. Dar e mai interesantă această ofertă decât cea cu Mihai Stoica. Nu cred că se putea întâmpla venirea lui Cozma la «Poli». Pentru mine e uimitoare sursa de fantezie a lui Iancu. Apreciez mult acest lucru. Nici dacă stăteam două zile nu m-aş fi gândit la Miron Cozma”, a declarat Cernescu.

Iancu: "Nu cred că a declarat aşa ceva"

Contactat de noi, Marian Iancu a negat faptul că i-ar fi făcut o ofertă lui Miron Cozma. "Nu cred că a declarat el aşa ceva. Ne cunoaştem, însă nu suntem prieteni apropiaţi. Şi oricum, dacă chem pe cineva să lucreze în club, nu îi chem pe prietenie, ci pentru profesionalism şi competenţă", a spus Marian Iancu.




Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite