Supermarketurile din Timişoara sunt ticsite de cumpărători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cuprinşi de febra cumpărăturilor de Crăciun, timişorenii iau cu asalat marile magazine, în căutarea bucatelor tradiţionale, a decoraţiunilor, dar şi a cadourilor perfecte pentru cei dragi.

Am venit să cumpăr ornamente pentru brad, dar şi toate cele necesare pentru masa de Crăciun: carne de pasăre, ulei, zahăr, cozonac, fructe”, a spus Norbert Brantner, cumpărător.

Chiar dacă merg în supermarketuri cu planul de a cumpăra doar strictul necesar pentru masa de Crăciun, timişorenii rezistă cu greu ofertelor speciale de căni, tăvi, farfurii sau obiecte electrocasnice şi pleacă din magazine cu plasele pline. „Nu vreau să cumpăr cozonacul. Am văzut aici tăvi şi am decis să le cumpăr, iar preţul este destul de bun. Vreau să fac eu cozonacul”, a spus timişoreanca Dana Senţiu.

Cozonacul, la preţ de sărbătoare

Cozonacul tradiţional românesc poate fi cumpărat la preţuri speciale, pornind de la 5 lei bucata. Pentru un cozonac Baulei de 750 de grame, timişorenii scot din buzunar 41,5 lei , iar pentru unul Panetone de un kilogram, 25 de lei.
Şi imprimantele sunt la mare reducere. Astfel, preţul lor porneşte de la 200 de lei. La mare căutare sunt şi cănile cu decoraţiuni specifice Crăciunului, care pot fi cumpărate chiar şi cu 3 lei bucata.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite