Supărat că nu îşi găseşte o „Julietă”, Romeo s-a dus la prostituate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj de jandarmi din cadrul grupării mobile care patrula prin Timişoara a surprins doi tineri într-un autoturism parcat în apropierea reprezentanţei „ Skoda”, în timp ce întreţineau raporturi sexuale.

Întrerupţi din mrejele dragostei, aceştia au fost legitimaţi de jandarmi. Au descoperit că tânăra Liliana Iasmina S. de 21 de ani, cu domiciliul în Peciu Nou, este o veche cunoştiinţă a acestora, ea fiind recunoscută în lumea prostituţiei. Partenerul de amor, Romeo T. Nu reprezenta pentru ea decât un simplu client. Romeo a recunoscut faptul că a plătit suma de 100 de lei pentru servicii oferite de prostituata de pe Calea Aradului.
Prostituţia este prevăzută şi sancţionată de art. 328 din C. Penal. Romeo a considerat că nu este vinovat de nimic atâta timp cât la orice colţ de stradă există tinere care se oferă în a presta asemenea servicii”, a declarat locotenent colonel Daniela Stanciu.

Sancţionată de 17 ori


Cei doi tineri au fost conduşi la sediul grupării mobile pentru întocmirea actelor de constatare pentru săvârşirea infracţiunii de prostituţie, iar suma de 100 de lei restituită de Liliana jandarmilor, a fost depusă în contul Trezorăriei Timişoara până la finalizarea cercetărilor. De la începutul anului şi până la data când s-a ales cu dosar penal, tânăra prostituată a fost sancţionată de şaptespezece ori, suma amenzilor primite fiind în valoare de peste 18.000 lei.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite