Supărarea lui Velcea: “Arbitrul nu ne-a acordat penalty și cartonaș roșu la jucătorul advers”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Velcea
Vali Velcea

Valentin Velcea, antrenorul celor de la Poli Timișoara, l-a criticat dur prestația arbitrului partidei cu UTA. După rezultatele de astăzi din Liga a II-a, alb-violeții se clasează pe locul secund, la egalitate de puncte cu Gloria Bistrița.

Vali Velcea îi reproșează centralului Florin Marcu din Oradea că a stricat derby-ul UTA – Poli. “A fost 11 metri indiscutabil și cartonaș roșu. Cu toate acestea, echipa a depus un efort peste limitele ei, am avut ocazii, bare, din păcate nu a intrat mingea în poartă, să luăm cele trei puncte. Nu sunt mulțuit de rezultat. Mai avem foarte mult de lucru, dar cred că vom realiza ce ne-am propus”, a spus Velcea.

După egalul de ieri și meciuri de astăzi din Liga a doua, Poli rămâne pe locul second, fiind la egalitatea de puncte cu Gloria Bistrița, care a terminat la egalitatea, 1-1, cu Juventus București, departajarea fiind făcută în favoarea ardelenilor de golaveraj.

În altă ordine de idei, Tosaint Ricketts a fost convocat la naționala Canadei în vederea meciurilor din calificare CM 2014 cu Santa Lucia (7 octombrie) și Puerto Rico (11 octombrie). Atacantul va lipsi astfel de la meciul cu FC Maramureș Universitar Baia Mare, din etapa viitoare, de la Timișoara.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite