Succes garantat pe timp de recesiune: afacerea de familie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unchiul Dumitru Murariu se ocupă de platourile reci
Unchiul Dumitru Murariu se ocupă de platourile reci

Câţiva timişoreni, înrudiţi, au reuşit să învingă criza financiară muncind împreună în aceeaşi bucătărie timp de cinci ani.

Lucian Vinesar a fost administratorul unei firme de catering din Timişoara. Când proprietarul afacerii a decis să închidă, în 2005, timişoreanul şi-a luat inima în dinţi şi a preluat  firma pe care a transformat-o într-o afacere de familie. Mama sa, soţia sa, două surori ale sale, un cumnat, un unchi şi o verişoară, toţi s-au adunat înt-o bucătărie pentru a face ce ştiu ei cel mai bine.

„Suntem bucătari de meserie, din strămoşi. Asta ştim să facem, asta facem, aşa că ne-am adunat toţi sub acelaşi acoperiş”, a spus Lucian Vinesar. De atunci, totul a mers ca pe roate. Contractele de catering au continuat să apară. „Pentru noi, contractele nu prezintă o garanţie a succesului. Garanţia este că ştim să facem mâncare bună şi clienţii ne caută”, a mărturisit bărbatul. Acum, în plină criză economică, familia şi-a extins afacerea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite