Sub pretextul că strânge fonduri pentru un copil bolnav, un escroc cerşea bani de la timişoreni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Poliţiştii de la Secţia 4 au reţinut un tânăr de 23 de ani care a înşelat zeci de persoane. Sub pretextul că strânge bani pentru orfanii din Hunedoara, tânărul îşi asigura zilnic un trai mai mult decât decent.

Poliţiştii au fost alertaţi că în parcarea unui supermarket de pe strada Gheorghe Lazăr se află un tânăr care solicită bani de la diferite persoane pentru ajutorarea unui copil bolnav.

"La fata locului a fost identificat Emil G., de 23 de ani, din Hunedoara, asupra căruia au fost găsite un ecuson cu numele său, pe document fiind aplicată o ştampilă rotundă ce conţine în mijloc inscripţia <<Casier colector Deva>>, iar pe margine era imprimat textul <<Împreună pentru copii - judeţul Hunedoara>>. Tânărul se afla de mai multe zile în Timişoara", a spus Emil Andrei, purtător de cuvânt al Poliţiei Timiş.

De la persoana depistată au fost ridicate mai multe documente false, dar şi suma de 314 lei, banii fiind strânşi de tânărul de 23 de ani în doar câteva ore. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite