Timişoara: Ionel Ganea: "Inima mea bate pentru ambele echipe. În România voi ţine cu Poli, iar în retur cu Stuttgart"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Ionel Ganea: "Inima mea bate pentru ambele echipe. În România voi ţine cu Poli, iar în retur cu Stuttgart"
Timişoara: Ionel Ganea: "Inima mea bate pentru ambele echipe. În România voi ţine cu Poli, iar în retur cu Stuttgart"

Ionel Ganea, actualul director sportiv al clubului Dinamo a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului VFB Stuttgart. Ganea a jucat patru sezoane în echipa Şvabilor, dar şi-a încheiat cariera de jucător la Poli Timişoara. 

Cum ai reacţionat când ai auzit că VFB joacă împotriva FC Timişoara? Mai ales că ai jucat pentru ambele cluburi.

Bineînteles că m-am bucurat. Mai ales că la Stuttgart, unde am jucat 4 ani, am avut o perioadă minunată. La Timişoara nu am fost aşa mult, dar cu toate acestea este greu să zic cu cine voi ţine.

Cu cine te vei decide sa tii?

Cred că la primul joc din România voi ţine cu Timişoara şi la returul din Stuttgart cu VFB. Pentru mine este bine, pentru că mă voi bucura pentru ambele echipe dacă merg mai departe.

Te vei uita la ambele jocuri din stadion?

Nu pot pleca la Timişoara, pentru că joi joc cu Dinamo Bucureşti în Cupa UEFA şi distanţa dintre cele două oraşe este mare. Aş merge la returul din Stuttgart, cu condiţia să mai găsesc bilet. (râde).

Cum ţi se par şansele pentru ambele echipe?

Cred că Timişoara are şanse bune de a merge mai departe. Cunosc echipa foarte bine. Sunt puternici, nu neapărat datorită jucătorilor individuali, ci pentru că formează un colectiv bun. Mai ales atacanţii lor sunt foarte periculoşi la contraatac. Şi la fazele fixe vin apărătorii în faţă. Dar în defensivă au probleme. De asta trebuie să profite VFB. Deşi îmi fac griji că Mario Gomez lipseşte, iar Pavel Pogrebnyak mai are nevoie de timp până se integrează. Sigur are încă probleme de comunicare, mai ales pe teren.

Care-i previziunea ta, cine merge mai departe?

Am fost surprins că Timişoara a bătut Şahtior.  Sunt foarte puternici. VFB are însă jucători individuali mult mai buni şi staruri mai mari, care au mai multă experienţa internaţională decat jucătorii Timişoarei. Însă pentru că inima mea bate pentru ambele cluburi, nu vreau să mă exprim, ci mă bucur de două jocuri extraordinare.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite