Timişoara: "Poli" va avea peste 500 de suporteri la Stuttgart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: "Poli" va avea peste 500 de suporteri la Stuttgart
Timişoara: "Poli" va avea peste 500 de suporteri la Stuttgart

Suporterii echipei “Poli” Timişoara pot comanda bilete pentru meciul retur cu VFB Stuttgart, doar astăzi, până la ora 23.00, la numerele de telefon 0763 621 631 şi 0721 595 362. CITEŞTE ŞI: Poli Timişoara dă 1,5 milioane de euro pentru Roman şi Sburlea

Fanii bănăţeni au la dispoziţie 2.000 de bilete la preţul de 27 de euro, dar clubul timişorean trebuie să îi anunţe pe cei de la Stuttgart numărul exact al tichetelor dorite, pentru că nu sunt returnabile. Clubul german a mai oferit românilor 200 de bilete cu 16 euro, care au fost epuizate cu mult timp în urmă, plus 97 de bilete VIP, cu 52 de euro.
Suporterii din ţară vor primi biletele la stadionul “Dan Păltinişanu” în cursul zilei de luni, iar cei care ajung în Germania vor putea achiziţiona biletele de la o casierie specială situată la stadionul din Stuttgart, în cursul zilei de marţi.
Până acum s-au vândut cele 200 de bilete cu 16 euro şi încă 230 pe bilete din cele 2.000. Mizăm pe aproximativ 500 de suporteri în Germania”, a spus Adrian Sânmărtean, responsabil cu rezervările la bilete.

Sprijin de la Monchengladbach

Plecarea spre Stuttgart se va face marţi, de la ora 18.00, cu un autocar, zece microbuzuri închiriate şi cu maşini personale ale fanilor. Sosirea la Stuttgart este preconizat miercuri, în jurul orei 12. Deplasarea cu autocarul îi costă pe suporteri 45 de euro. “Ne vom baza la meci şi pe aproximativ 150 de suporteri din rândul comunităţii românilor din Germania. Vor veni şi 50 de fani ai echipei Borusia Monchengladbach. Aceştia au fost alături de noi şi la protestul nostru în problema palmaresului. Noi am afişat un mesaj de mulţumire la meciul cu Sahtor Doneţk”, a spus Paul Prodana, unul din liderii galeriei Commando Viola.

Mai citiţi:

 Suporterii lui VFB Stuttgart, exemplu de civilizaţie în Europa (GALERIE FOTO)

Timişoara: Liga Campionilor - o pălărie prea mare pentru "Poli" (GALERIE FOTO)

Timişoara: Ciprian Marica: "Poli are o echipă bună, cu jucători valoroşi, dar noi am demonstrat că suntem mai buni"

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite