Timişoara: "Poli" joacă cu Stuttgart în play-off-ul Ligii Campionilor! (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: "Poli" joacă cu Stuttgart în play-off-ul Ligii Campionilor! (UPDATE)
Timişoara: "Poli" joacă cu Stuttgart în play-off-ul Ligii Campionilor! (UPDATE)

Bănăţenii vor avea de depăşit un obstacol dificil pentru a ajunge în grupele Ligii Campionilor, însă au evitat Arsenal.

Citeşte şi:

Sabău promite că echipa va juca şi mai bine
Jackie Ionescu: "Rectific. Şahtior e de locul nouă la noi după Vaslui şi Craiova"
Timişoara: Fanii lui "Poli" au sărbătorit până noaptea târziu (GALERIE FOTO)
Timişoara: "Ne-am asigurat un loc în istorie"
Alexa s-a supărat pe Sabău pentru înlocuire

Coeficientul UEFA mic nu le-a permis timişorenilor să facă parte dintre capii de serie, posibilii adversari fiind Arsenal Londra, Olympique Lyon, Panathinaikos Atena, VfB Stuttgart şi Sporting Lisabona. A fost să fie Stuttgart, echipa de cinci ori campioană în Germania, unde joacă şi românul Ciprian Marica.

Marian Iancu este mulţumit de tragerea la sorţi. "După atâţia ani de absenţă din Europa, orice meci este un câştig, cu orice pas ne bucurăm mai mult de momentul pe care îl parcurgem. Învăţăm, acumulăm experienţă, asta ne-am propus. Acumulăm din orice facem, pe orice cale, iar mai târziu, când vom ajunge la maturitatea dată de experienţă, vom putea să punem într-adevăr probleme", a declarat preşedintele lui "Poli", în direct la sport.ro.

Sabău: "Orice adversar e greu la acest nivel"

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău este oarecum mulţumit de tragerea la sorţi. "Vom vedea ce facem cu Stuttgart după ce îmi iau toate informaţiile. La prima vedere pare un adversar mai accesibil decât Arsenal şi Lyon, dar la acest nivel toate echipele sunt periculoase", a declarat sabău la televiziunea sport.ro

"Absolut tot ce ni se întâmplă e în favoarea noastră. Obiectivul nostru nu este CL, nu suntem de CL, eu nu sunt de CL, jucătorii nu cred că sunt pregătiţi. Ne dorim, dar trebuie să fim realişti. Suntem liniştiţi, concetraţi, ca să facem o figură frumoasă, iar orice s-ar întâmpla noi ieşim în câştig", a mai spus Marian Iancu

Ca şi înainte de "Poli" - Şahtior, adversarul este considerat favorit în faţa timişorenilor. "Ei pornesc cu şansa întâi, asta e clar. Nu ştiu care sunt şansele noastre, dar avem şanse. Iar în meciul cu Şahtior s-a văzut ca dacă jucătorii mei primesc cea mai mică şansă o folosesc. Pot acoperi diferenţele de valoare prin dăruire şi pragmatism", a spus Marian Iancu.

Fanilor le place

Suporterii timişoreni se bucură că au o deplasare mai accesibilă decât precedenta. "Se putea şi mai rău, însă pentru noi orice echipă în această fază ar fi fost un adversar dificil. Ne bucurăm că, după  deplasarea grea de la Doneţk, jucăm în Germania, care este mai aproape şi ai multe posibilităţi de a ajunge acolo", a declarat Silvian Radosav, unul dintre liderii suporterilor timişoreni.

"O tragere bună, pentru că pare un adversar accesibil, comparativ cu Arsenal sau Lyon. Rămâne de văzut, însă pentru noi este în primul rând o deplasare bună, accesibilă", a spus Mircea Munteanu, liderul suporterilor din Peluza Nord.

Cine este VfB Stuttgart:

Locul 3 în ultima ediţie a campionatului Germaniei
Cinci titluri de campioană (ultimul în 2007)
Stadion: „Mercedes-Benz” (55.000 de locuri)
Antrenor: Markus Babbel
Echipa-tip: Lehmann – Trasch, Tasci, Delpierre, Magnin – Gebhart, Khedira, Hitzlsperger, Hleb – Cacau, Marica.

Rămâneţi pe timisoara.adevarul.ro pentru alte reacţii!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite