Studentul ucigaş de la Medicină citeşte dramele lui Shakespeare după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Florea a lăsat versurile proprii pentru cele ale lui Shakespeare
Sergiu Florea a lăsat versurile proprii pentru cele ale lui Shakespeare

Sergiu Florea, acuzat că l-a ucis şi tranşat pe Trifu Shroth, lecturează în celulă „Visul unei nopţi de vară” a lui William Shakespeare. Tânărul acuzat că în luna august l-a tranşat pe Trifu Schroth, judecătorul din staborul ţigănesc, a primit două romane cadou de la tatăl său, care este preot.

Studentul ucigaş de la Medicină, Sergiu Florea, de 21 de ani, nu mai scrie poezii, dar s-a apucat de citit după gratii, spun surse apropiate anchetei. Este vorba despre „Visul unei nopţi de vară”, de William Shakespeare, şi „Mândrie şi prejudecată”, al scriitoarei britanice Jane Austin. Studentul ucigaş, care îşi petrece primul Crăciun după gratii, a primit cărţile de Moş Nicolae de la tatăl său, care i-a făcut o vizită după gratii.
Sergiu Florea aşteaptă cel de-al doilea termen de judecată în proces. El este acuzat de omor şi profanare de morminte, alături de iubita sa, Carmen Bejan, care este încarcerată în Penitenciarul de la Arad.

Poetul ucigaş coleg cu hoţi
Cum a ajuns după gratii, Sergiu Florea şi-a tratat depresia scriind versuri. Pe timpul arestării preventive, studentul a avut mai mulţi colegi de celulă, printre care şi  pe Gheorghe Breazu, hoţul care l-a împuşcat pe poliţistul de frontieră Tiberiu Sîrbu. Mama lui Breazu, Maria Crivăţ, mărturiseşte că fiul ei şi Florea s-au înţeles foarte bine pe perioada detenţiei. Femeia a primit chiar o scrisoare de la Breazu care conţine şi o poezie scrisă de Sergiu Florea. Versurile sunt dedicate mamei lui pentru care susţine că ar face orice să-i readucă zâmbetul şi bucuria.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite