Studentul ucigaş de la Medicină la Curtea Supremă: „Sunt terorizat, hăituit şi stresat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La testul cu detectorul de minciuni, Sergiu Florea nu a recunoscut crima
La testul cu detectorul de minciuni, Sergiu Florea nu a recunoscut crima

Sergiu Florea, de 20 de ani, judecat alături de iubita sa pentru că împreună au  tranşat un bărbat, se plânge că presa îl urmăreşte neîncetat şi îl terorizează, cu toate că el este în spatele gratiilor. Avocaţii săi au anexat peste 100 de articole din presă la dosarul pe care l-au înaintat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, solicitând strămutarea procesului pe motiv că Sergiu este stresat de presiune mediatic

Dosarul-roman al studenţilor criminali

Preotul de la Tisa nu ştie dacă este tatăl băiatului acuzat de crima de la Medicină de la Timişoara

Suspecta crimei de la Medicină din Timişoara, Carmen Bejan, face parte din comunitatea adeventistă reformistă din Ineu



Sergiu Florea, studentul ucigaş de la Medicină, simte de după gratii presiunea mediatică, considerându-se „hăituit şi terorizat" de presă. Cel puţin aşa susţin avocaţii săi, care au afirmat într-un dosar înaintat Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că Sergiu nu poate să aibă linişte şi nici nu poate să aibă parte de un proces corect la Timişoara, tocmai datorită presei care ar pune presiune inclusiv pe instanţele de judecată.

Pentru a vedea o galerie foto cu declaraţiile studenţilor de la Medicină CLICK AICI

Articole din presă, ultima soluţie de apărare a criminalului
Potrivit documentelor existente la dosar, Sergiu a citit mai multe articole din presă, simţindu-se lezat şi stresat, iar aceeaşi presiune ar putea fi resimţită şi de magistratul care judecă procesul, cred avocaţii. În plus, numărul mare de articole scris despre asasinat l-au hăituit şi stresat pe Sergiu. „Nu cred că presa ar avea voie să asiste la un proces atât de controversat. Noi vrem să protejăm şi familia victimei de declaraţiile făcute de studenţi la proces. În plus, clientul meu este stresat că nu poate avea parte de un proces corect din cauza presei", a spus Camelia Ţăranu, avocatul lui sergiu Florea.

Verdictul psihologilor: studentul ucigaş de la Medicină e mai inteligent decât iubita sa

Sergiu Florea nu mai vrea proces la Timişoara

Avocaţii studentului ucigaş de la Medicină sunt disperaţi. Ei cer strămutarea procesului de la Timişoara. Avocaţii lui Sergiu Florea au depus o cerere de strămutare a procesului la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie care urmează să se judece în 1 februarie. Avocaţii au decupat peste 100 de articole din presă pe care le-au anexat la dosar. 

Spovedania măcelarului de la Medicină: „Amândoi l-am tranşat pe Trifu, dar eu am tăiat mai mult”

Ei speră astfel că articolele vor reuşi să-i convingă pe magistraţi de la Curtea Supremă de presiune mediatică asupra clientului lor şi că astfel se va obţine strămutarea procesului studenţilor ucigaşi de la Tribunalul Timiş la o altă instanţă din ţară. „Probabil avocaţii au sperat ca procesul de la Timişoara să se suspende până când Curtea Supremă judecă cererea de strămutare. Eu nu cred că există argumente pentru strămutarea procesului. Nişte decupaje din presă nu reprezintă un motiv întemeiat pentru solicitarea lor. Mă mir că studentul este mai stresat de presă decât de amintirea crimei pe care a comis-o a spus avocatul Radu Zandomeni, care reprezintă în proces interesele familiei romului tranşat.

Mister nou în crima de la Medicină: cămătarul care a violat-o pe studenta ucigaşă

Studentul ucigaş nu ştia de preţul tranşării romului

Deşi se simte stresat de presiunea mediatică, Sergiu Florea nu a apucat să afle că familia romului tranşat îi cere 120.000 de euro daune morale, plus 35.000 de lei, cheltuieli de înmormântare. Asta cu toate că presa a scris în repetate rânduri despre solicitările familiei romilor. „Nu ştiam de această solicitare. Avocaţii nu mi-au comunicat că mi se cere o asemenea sumă. Trebuie să mă sfătuiesc cu ei", a declarat Sergiu Florea la ultimul termen de la proces.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi că în 1 august l-au omorât pe Trifu Schroth, un bărbat de 65 de ani, chiar de ziua lui. Victima era judecător în staborul ţigănesc şi a mers în căminul de la Medicină pentru o partidă de sex cu Carmen Bejan, care susţine că s-ar fi prostituat pentru că îl iubea pe Sergiu, iar acesta avea nevoie de bani ca să îşi cumpere o maşină.

Studenţii măcelari de la Medicină şi-au ademenit victima de 11 ori la telefon. Trifu dădea doar bipuri

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite