Timişoara: Studentul ucigaş de la Medicină nu acceptă trădarea iubitei criminale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Florea, studentul acuzat că împreună cu iubita sa a tranşat un rom în căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie Timişoara, a fost audiat pentru ultima dată de procurori.

Citeşte în exlcusivitate ultimele dezvăluiri din dosarul crimei de la Medicină:

  • EXCLUSIV Amprentele studenţilor nu sunt pe arma crimei de la Medicină
  • Studenţii ucigaşi de la Medicină spun adio confortului din celule  
  • EXCLUSIV Studentul ucigaş de la Medicină a vrut să scape de puşcărie cu tratament pentru coşuri
  • EXCLUSIV Procurorii din dosarul crimei de la Medicină au înregistrări video cu studenţii după omor
  • EXCLUSIV Studenta ucigaşă de la Medicină are o inteligenţă medie
  • EXCLUSIV Soţia rromului tranşat la Medicină a semnat cu amprenta ca să ia limuzina de la poliţie
  • AUDIO EXCLUSIV Interviu cu părinţii studentei acuzate de crima de la Medicină


Sergiu Florea a fost audiat după ce a căzut testul cu detectorul de minciuni. El s-a plâns în faţa procurorilor că a avut mari emoţii în momentul testării şi a dat vina pe aparatură pentru că a căzut testul. El le-a mai spus procurorilor că nu este dispus să accepte trădarea iubitei sale Carmen Bejan şi susţine că Sergiu l-a ucis pe Trifu Schroth, un rom de 65 de ani.

Sergiu Florea spune că va încerca să o convingă pe iubita sa să îşi recunoască crima, ca fata să îşi recunoască vina în faţa judecătorilor. Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi că în 1 august l-au omorât pe Trifu Schroth, un bărbat de 65 de ani, chiar de ziua lui. Victima era judecător în staborul ţigănesc şi a mers în căminul de la Medicină pentru o partidă de sex cu Carmen Bejan, care susţine că s-ar fi prostituat pentru că îl iubea pe Sergiu, iar acesta avea nevoie de bani ca să îşi cumpere o maşină.

După ce l-au ucis pe bărbat, studenţii l-au tranşat cu un cuţit cu lama de 17 centimetri şi l-au împachetat într-o valiză, iar picioarele le-au pus în saci de plastic. Apoi au pus cadavrul în partbagajul Mercedesului victimei, parcat în faţa căminului. Studenţii dau vina unul pe altul pentru comiterea crimei şi ambii sunt în arestul Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite