Timişoara: Studentul acuzat de crima de la Medicină a spus că din iubire pentru Carmen l-a tranşat pe rrom

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Studentul acuzat de crima de la Medicină a spus că din iubire pentru Carmen l-a tranşat pe rrom
Timişoara: Studentul acuzat de crima de la Medicină a spus că din iubire pentru Carmen l-a tranşat pe rrom

Studenţii acuzaţi de crimă şi-au schimbat declaraţiile. Noile date arată că amândoi s-au înţeles să îl tranşeze pe Trifu Schrott şi să scape de el, dându-i foc în afara oraşului, dar băiatul a recunoscut că doar el l-a tranşat din dragoste pentru fată.

Mai citeşte şi:



Tinerii au dat mai multe detalii despre fapta lor care a şocat o întreagă ţară. Conform procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, care i-au audiat ieri aproximativ patru ore pe Sergiu Florea şi pe Carmen Bejan, cei doi au povestit ce s-a întâmplat în ziua crimei.

Declaraţiile se contrazic încă în unele detalii, dar misterul începe să se elucideze: fata şi clientul nu s-au înţeles în privinţa banilor şi a tipului de relaţii sexuale pe care trebuia să le întreţină, studenta i-a dat lui Schrott cu spray lacrimogen în ochi şi a ţipat. În acel moment băiatul a intrat în cameră şi s-a năpustit asupra victimei cu pumnii şi picioarele.

Peste o lună se va şti dacă Schrott a murit bătut sau înjunghiat

Crima a avut loc vineri în jurul orei 16.00. Fata a recunoscut că în momentul în care victima era căzută la pământ fără suflare, la cererea băiatului, a luat cuţitul şi i-a aplicat 3-4 lovituri de cuţit în zona inimii. Nu poate specifica dacă victima era încă în viaţi sau murise. Încadrarea juridică a faptelor încă nu s-a schimbat, şi băiatul încă este acuzat de omor, iar fata de complicitate”, a spus procurorul Mihaela Pop. Aceasta a mai adăugat că raportul medico-legal, care va fi gata abia peste aproximativ o lună, va stabili exact dacă Trifu Schrott a murit din cauză că a fost bătut sau din cauza loviturilor de cuţit din inimă.

Misterul poveştii de groază din căminul de la Medicină începe să se elucideze şi în privinţa tranşării şi încercării de a scăpa de cadavru. "Băiatul a declarat că după ce victima a murit au legat-o şi au băgat-o în dulap apoi au mers să cumpere geamantanul şi saci de plastic de la un magazin din Timişoara", a mai spus Mihaela Pop. În privinţa tranşării, Sergiu Florea a recunoscut în faţa procurorilor că el a fost cel care l-a tranşat pe Schrott pentru că o iubea pe fată. De asemenea, acesta a mai spus că a tăiat şi gâtul victimei pentru că nu intra în geamantan.

Studenţii şi-au schimbat declaraţiile şi în privinţa "racolării" lui Schrott. Carmen Bejan susţine că, bărbatul a acostat-o pe stradă şi i-a propus să întreţină relaţii sexuale. Ea mai spune că a acceptat şi l-a anunţat pe prietenul ei de acest lucru. Băiatul le-a spus procurorilor că a acceptat ca prietena lui să se prostitueze pentru că aveau nevoie de bani, fără a spune pentru ce. Acesta a specificat însă că nu pentru a-şi lua maşină, întrucât mama lui, care este în Germania, urma să îi cumpere una.

Citeşte întreaga poveste aici:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite