Studenţii măcelari de la Medicină l-au "executat" şi pe portarul căminului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Portarul de la Medicină, şomer îngropat în datorii
Timişoara: Portarul de la Medicină, şomer îngropat în datorii

Iulian Dogaru, fostul portar al căminului 1-2 al Universitatăţii de Medicină şi Farmacie din Timişoara, e îngropat în datorii pentru că a fost scos ţap ispăşitor pentru crima de la Medicină.

Iulian Dogaru a fost dat afară în august 2009, la câteva săptămâni după ce Trifu Schroth, de 65 de ani, a fost ucis de doi studenţi, în căminul de la Medicină. Dogaru, care i-a anunţat pe poliţişti că holul căminului e plin de sânge şi i-a ajutat la prinderea criminalilor, bate şi acum la uşile ştabilor de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara şi plânge după locul său de muncă.

„Au spus că mă reangajează după 1 ianuarie 2010. M-am dus  la şefii de la Medicină de câteva ori în acest an şi nu mă primesc în audienţă. M-au păcălit să îmi dau demisia în august, pentru că au venit ziariştii şi au întrebat de crimă. Acum sunt pe drumuri", s-a plâns Iulian Dogaru magistratului Mircea Creţu, care judecă dosarul crimei de la Medicină.

„Nu pot să cred că v-au dat afară pentru că vin televiziunile. Nu mai sunteţi angajat? Este absurd. V-au lăsat fără loc de muncă?", i-a plâns de milă judecătorul în timpul procesului. Iulian Dogaru are rate la casă şi îşi caută disperat un loc de muncă în plină criză. „M-au lăsat pe drumuri. Crima este cel mai grav lucru care mi s-a întâmplat. Am rămas fără loc de muncă pentru că am fost un om bun şi am anunţat poliţia", a mai spus Iulian Dogaru, care speră să fie reangajat ca portar la căminul crimei. „Domnul Dogaru a plecat prin demisie de la noi. Nu i-am făcut promisiuni. Nu ştiu dacă a fost pe la noi", a declarat Filip Fiat, administrarorul căminului.

Iulian Dogaru a fost dat afară imediat după ce Sergiu Florea şi Carmen Bejan l-au tranşat pe Trifu Schroth, tinerii fiind judecaţi acum pentru omor şi profanare de morminte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite