Studenţii de la UVT sunt obligaţi să dea spectacole ca să-şi ia examenul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru nota 10, studentele au defilat ca nişte modele autentice
Pentru nota 10, studentele au defilat ca nişte modele autentice

Studenţii din anul II de la masterul Mass Media şi Relaţii Publice din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara au de susţinut în această sesiune un examen mai neconvenţional. Ei vor primi o notă pe organizarea unui eveniment la alegere.

Seria de evenimente organizate de studenţi a debutat cu o paradă de modă cu produse handmade, sub tema „Fresh Retro". Deşi încă ucenici în tainele organizării de spectacole, studenţii s-au implicat cu totul în eveniment şi au încercat să facă totul ca la carte. Parada de modă s-a desfăşurat dinamic, fără incidente, iar studentele care au defilat purtând creaţiile Elenei Mazăre şi Lioarei Peţa au intrat repede în rolul de model. Lumini difuze, melodii moderne, petale de flori dispuse pe scenă, toate acestea au dat evenimentului un aer de eleganţă şi profesionalism. „N-ai fi zis că e un eveniment organizat de studenţi", a spus Denisa Jebeleanu, 23 de ani, spectator la eveniment.

Studenţii preferă probele practice

Deşi implică mai multă muncă şi mai multe ore pierdute, studenţii par să prefere genul acesta de evaluare. „Acest tip de examinare are o trăsătură care i-a lipsit poate dintotdeauna sistemului de învăţământ românesc. Acum putem aplica toate noţiunile teoretice pe care le-am învăţat la cursuri", e de părere Suzana Marinescu, liderul echipei care a organizat evenimentul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite