Studenţii de la Facultatea de Medicină şi medicii rezidenţi schimbă seringa cu microfonul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mulţi dintre medicii rezidenţii vor să ajungă în străinătate
Mulţi dintre medicii rezidenţii vor să ajungă în străinătate

În cadrul unei campanii iniţiate de Organizaţia Salvaţi Copiii filiala Timiş, pe scena filarmonicii Banatul va avea loc un concert inedit. Fondurilor strânse vor fi donate spitalului de copii "Louis Ţurcanu".

Concertul caritabil intitulat “Music=Life” va avea loc mâine, de la ora 21.00, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul. Timp de o oră studenţii de la Facultatea de Medicina şi medicii rezidenţi ies din saloanele micilor pacienţi şi urcă pe scenă pentru a susţine un concert prin care doresc să atragă atenţia asupra dificultăţii în care se găsesc copiii de la Secţia de Distrofici a Spitalului “Louis Ţurcanu”.

Donaţii la faţa locului

Evenimentul este organizat de voluntarii Organizatiei Salvati Copiii filial Timiş, iar accesul se face pe baza unei invitaţii în valoare de 5 lei, care poate fi achiziţionată la faţa locului. În sala de spectacol va fi amenajată o urnă pentru cei care doresc să facă donaţii. Cu ajutorul fondurilor obţinute, copiii internaţi vor primi de sărbătoarea Sfântului Nicolae produse necesare îngrijirii lor, precum scutece şi lapte praf.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite