Studenţii creştini din Timişoara: „Isus a fost promis încă de la Adam şi Eva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii concertează în această seară la Cinema Capitol
Studenţii concertează în această seară la Cinema Capitol

Corul Studenţilor Creştini din Timişoara organizează în această seară un concert de colinde a cărui temă este „Darul promis”. Tinerii vor să arate că Naşterea lui Isus este o promisiune făcută încă de la Adam şi Eva şi împlinită acum 2.000 de ani. Studenţii îşi bazează afirmaţiile pe un text biblic din Geneza.

Tinerii care organizează concertul din această seară învaţă la diferite facultăţi din Timişoara, dar sunt veniţi din toate colţurile ţării, inclusiv din Sighetul Marmaţiei sau Republica Moldova. Evenimentul  începe de la ora 19.00, la Cinema Capitol, iar intrarea este liberă. Publicul ţintă al studenţilor îl reprezintă colegii şi profesorii tineriilor. Studenţii vor mai cânta în Arad şi în câteva localităţi din Oltenia. Pentru toate acţiunile, tinerii se autofinanţează.


Muzică pentru suflet

„Principalul scop al nostru nu este muzica în sine. Pentru noi mai important este să transmitem oamenilor mesajul bucuria naşterii Mântuitorului”, a spus Cassian Lup, unul dintre dirijori. „Tema concertului este darul promis pentru că încercăm să scoatem în evidenţă împlinirea unei promisiuni făcute de Dumnezeu încă de la începuturile istoriei omenirii, imediat după căderea lui Adam în păcat”, a spus Ştefan Frenţ, dirijor al corului de studenţi. Acesta îşi bazează afirmaţia pe un text biblic din Geneza, acolo unde Dumnezeu îi spune şarpelui: „Vrajmasie voi pune intre tine si femeie, intre samanta ta si samanta ei. Aceasta iti va zdrobi capul, si tu ii vei zdrobi calcaiul”. Tinerii susţin că aceasta a fost o profeţie a naşterii, morţii şi învierii lui Isus.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite