Timişoara: Studenţii militează pentru un Complex curat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Studenţii militează pentru un Complex curat
Timişoara: Studenţii militează pentru un Complex curat

Tinerii care învaţă în universităţile din Timişoara strâng semnături pentru curăţarea campusului de dughene şi magherniţe.

Gălăgie, mâncare stricată, miros de shaorma şi kebab sunt elementele de bază care definesc condiţiile în care îşi trăiesc studenţia tinerii care învaţă la Timişoara şi sunt cazaţi în Complexul Studenţesc.

„De la începutul anului universitar 2009-2010, studenţii au dat startul unui nou val de sesizări, prin care acuză probleme legate de igienă, miros şi gălăgie, toate datorate prezenţei shaormeriilor din Complexul Studenţesc”, a spus Cătălin Iapa, student la Universitatea Politehnica din Timişoara. În urma reclamaţiilor primite de la tinerii care cer un campus universitar curat, organizaţiile studenţeşti au început să strângă semnături, pentru a solicita Primăriei să ia măsuri.

Soluţiile propuse de studenţi

„Străzile sunt pline de shaormerii, iar campusul arată ca un bazar”, a spus Andreea, studentă la Universitatea de Vest din Timişoara.

Tinerii veniţi să înveţe la Timişoara din toate colţurile ţării cer Primăriei să ia măsuri radicale legate de prezenţa shaormeriilor din Complex.  Studenţii posesori de maşini vor primi stickere, pentru ca parcările din Complex să nu mai fie sufocate de intruşi.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite