FOTOREPORTAJ: Nebunie la xerox în Complexul Studenţesc din cauza sesiunii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Studenţii iau cu asalt centrele de fotocopiat din Complex
Studenţii iau cu asalt centrele de fotocopiat din Complex

Sesiunea se apropie cu paşi grăbiţi, iar studenţii nu ştiu încotro să apuce. Patronii centrelor de fotocopiere sunt cei mai fericiţi, pentru că vânzările le cresc cu 80 la sută.

Mulţi dintre studenţi, lucrând pentru a câştiga un ban sau, pur şi simplu, având o altă ocupaţie, iau cu asalt centrele de fotocopiere din Complexul Studenţesc în această perioadă.

image

 "Suntem pe ultima sută de metrii. Nu am toate cursurile, aşa că am venit să fac copii după cursurile unei colege", a spus Alina Ghenciu, de 20 de ani, studentă.

image

O altă studentă, Paula Crista, de 19 ani, este pusă pe fapte mari în această sesiune. "Nu am toate cursurile. Am venit să xeroxez ce nu am. Vreau să învăţ, pentru a trece la fără taxă de la anul", a spus Paula Crista. Colega care este cu ea, Camelia Motăroaia, pentru copiere este de aceeaşi părere.

Vânzări cu 80 la sută mai mari

Cei care au cel mai mult de câştigat de pe urma acestei situaţii sunt patronii care au copiatoare.

image

"În această perioadă îmi cresc vânzările cu 80 la suta faţă de cealaltă perioadă a anului. Începe să fie aglomerat cu o săptămână înainte de sesiune, situaţia ţinând aşa până în ultima săptămână de sesiune", a spus Claudiu Niţu, administrator.

image

La un alt centru de fotocopiat, situaţia este aceeaşi. "Cresc vânzările în sesiune. Mulţi studenţi nu respectă programul de la facultate şi vin în sesiune să facă copii de la alţii",  a spus Roxana Florescu, vânzătoare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite