Studenta ucigaşă de la Medicină plânge după iubitul din puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan se află în carantină timp de o lună
Carmen Bejan se află în carantină timp de o lună

Carmen Bejan s-a plâns colegelor de celulă că i-a fost foarte greu în ultimele zile de arest la Poliţia Timiş să trăiască fără Sergiu Florea. Băiatul a fost mutat din arestul poliţiei în Penitenciarul Popa Şapcă, iar fata a fost dusă ieri la Arad.

Studenta ucigaşă de la Medicină, Carmen Bejan, este devastată după ce iubitul ei, împreună cu care a tranşat un rom în  căminul Universităţii de Medicină şi Farmacie Timişoara, a fost mutat în Penitenciarul Timişoara. Tânărul a fost transferat la sfârşitul săptămânii trecute la puşcărie, după ce magistraţii i-au trimis în judecată pe cei doi tineri.

Dorul de Sergiu nu se compară însă cu teama fetei de Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad, unde a fost transferată ieri. Asta deoarece acolo există o secţie pentru femei, iar Carmen a ajuns să împartă celula cu cel puţin alte opt colege. Înainte de plecarea din arestul Poliţiei Timiş, ea a spus că este îngrozită de viaţa din puşcărie, unde condiţiile sunt mult mai grele decât cele din arestul Poliţiei Timiş.

Procesul celor doi tineri începe vineri. Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi că în 1 august l-au omorât pe Trifu Schroth, un bărbat de 65 de ani, chiar de ziua lui. Victima era judecător în staborul ţigănesc şi a mers în căminul de la Medicină pentru o partidă de sex cu Carmen Bejan, care susţine că s-ar fi prostituat pentru că îl iubea pe Sergiu, iar acesta avea nevoie de bani ca să îşi cumpere o maşină.

După ce l-au ucis pe bărbat, studenţii l-au tranşat cu un cuţit cu lama de 17 centimetri şi l-au împachetat într-o valiză, iar picioarele le-au pus în saci de plastic. Apoi au pus cadavrul în partbagajul Mercedesului victimei, parcat în faţa căminului. Studenţii dau vina unul pe altul pentru comiterea crimei şi ambii sunt în arestul Poliţiei Timiş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite