Studenta ucigaşă de la Medicină a cerut judecătorilor să o lase acasă de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carmen Bejan a fost încarcerată în Penitenciarul Arad
Carmen Bejan a fost încarcerată în Penitenciarul Arad

Carmen Bejan, de 20 de ani, tânăra acuzată că a ucis un bărbat de 65 ani, împreună cu iubitul ei, Sergiu Florea, a apelat astăzi la mila judecătorilor. Ea le-a cerut magistraţilor să îi permită să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în familie.

Studenta ucigaşă a făcut recurs la măsura de prelungire a arestării preventive dispusă în urmă cu două săptămâni de Tribunalul Timiş. Ea are mandat de arestare până în luna februarie, însă Carmen a cerut indulgenţă de la judecătorii Curţii de Apel Timişoara.

Ea a invocat la spiritul sărbătorilor şi le-a cerut magistraţilor să dea dovadă de bunăvoinţă şi să o elibereze deoarece ea nu l-a ucis pe Trifu Schroth. Carmen Bejan a spus că vrea să îşi petrească sărbătorile de iarnă alături de părinţii ei, în judeţul Arad.

Carmen Bejan şi Sergiu Florea sunt acuzaţi că în 1 august l-au omorât pe Trifu Schroth, un bărbat de 65 de ani, chiar de ziua lui. Victima era judecător în staborul ţigănesc şi a mers în căminul de la Medicină pentru o partidă de sex cu Carmen Bejan, care susţine că s-ar fi prostituat pentru că îl iubea pe Sergiu, iar acesta avea nevoie de bani ca să îşi cumpere o maşină.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite