Competiţie de streetball în ritm de hip-hop la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Amatorii de baschet „3 la 3” se pot înscrie de astăzi la cea mai mare competiţie de streetball organizat la Timişoara. Peste 80 de echipe sunt aşteptate în iunie pe terenul de la Universitatea de Vest. 

Cea de a patra ediţie a competiţiei Streetball Club 30 va avea loc între 17-18 iunie, pe terenul de sport din spatele Universităţii de Vest. Pentru acest an, organizatorii se aşteaptă la participarea a peste 80 de echipe, la categoria copii, seniori şi old boys. „Echipele vor fi formate din 3+1 jucători. Fiecare echipă poate avea în componenţă un singur jucător de divizia A. Anul acesta ne bazăm mult pe participarea copiilor, pentru că vrem să promovăm baschetul în rândul lor”,a  spus Andrada Csender, directorul competiţiei.

Participă şi "Leii din Banat"

O noutate pentru această ediţie va fi competiţia rezervată celor trecuţi de 35 de ani, care se pot înscrie la categoria old boys. La eveniment sunt aşteptaţi să participe şi jucătorii echipei BC Timişoara. Fiind pauză competiţională sunt aşteptaţi să se înscrie în concurs unii dintre ei.
Şi-a anunţat deja prezenţa şi o echipă din Beograd, însă vor veni jucători din numeroase oraşe din ţară, existând promovare la nivel naţional.

Înscrierile se fac la Club 30, iar taxa este de 60 lei pe echipă. Fiecare jucător va primi un tricou de joc din partea organizatorilor. Premiile totale la Steetball Club 30 se ridică la peste 30.000 lei.

În cadrul concursului va avea loc şi un show hip-hop cu una din trupele în vogă, Gues Who, iar atmosfera va fi animat de DJ şi MC.

În acest moment, în România mai există o singură competiţie mare de streetbal, cel de la Sport Arena, din Bucureşti.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite