Strada pe care s-a făcut recensământul doar la vile. „Blochiştii” au fost ignoraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă
Foto arhivă

Mai mulţi locuitori de pe strada Ion Roată au reclamat că recenzorul nu a venit pe strada lor. În realitate, recensământul a ajuns pe Ion Roată, dar numai la vile. Blocul din capătul străzii a fost ignorat. Oamenii sunt revoltaţi. Secretarul Ioan Cojocarii îi cheamă pe oameni să se recenzeze la primărie. 

Timişorenii de pe strada Ion Roată se confruntă cu o situaţie cel puţin ciudată.Oamenii susţin că recenzorul a trecut pe strada lor, dar s-a oprit doar la vile, blocul cu două scări fiind evitat. „Am sunat la primărie la o doamnă şi i-am spus că la noi nu a venit recensământul. Mi-au spus că nu e nicio problemă că se discută situaţia într-o şedinţă a doua zi şi o să se clarifice. Când am sunat a doua oară mi-au spus, foarte amabil, că le pare rău că recensământul s-a încheiat. Eu m-am simţit penibil pentru că exist şi din banii mei s-a făcut un recensământ de toată jena”, a spus Florin Simiz, care este şi cadru universitar. Timişoreanul susţine că dacă va fi amendat va merge în instanţă să conteste amenda sau pur şi simplu o va ignora, considerând că nu există. 

„Am stat numai acasă”

În acelaşi bloc locuieşte şi Elena Bulgaru, care este pensionară. Femeia susţine că a stat toată ziua acasă şi a aşteptat să vină recenzorul, dar asta nu s-a întâmplat. „Nimeni nu ne spune nimic. Am vorbit cu vecinii şi la case a fost, dar aici la noi la bloc nu a fost nimeni. Nici să ne pună un afiş sau ceva. Mi-e foarte frică de amendă pentru că şi aşa am o amendă mică”, a spus Elena Bulgaru (65 de ani). „La noi nu a ajuns. Au spus şi vecinii că în blocul nostru nu a venit nimeni. Nu este treaba mea să merg să îmi dau datele. Dacă vor să vină, bine, dacă nu iarăşi bine”, a spus Florin Stănescu (22 de ani). 

„Să vină la primărie”

Coordonatorul recensământului de la Timişoara, secretarul Ioan Cojocari, susţine că este greu de crezut că recenzorul nu a ajuns la un bloc întreg, dar că situaţia se poate remedia. „Oamenii care locuiesc în Timişoara pot fi recenzaţi şi cu date oferite de administrator sau vecini. Pot veni şi la primărie. Avem peste 4.000 de oamenic are au venit săptămâna asta la primărie”, a spsu secretarul Ioan Cojocari. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite