Timişoara: Alin Stoica nu-l uită pe Marian Iancu, cel care l-a dat afară de la "Poli"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Alin Stoica nu-l uită pe Marian Iancu, cel care l-a dat afară de la "Poli"
Timişoara: Alin Stoica nu-l uită pe Marian Iancu, cel care l-a dat afară de la "Poli"

Alin Stoica a revenit la Timişoara cu noua sa echipă Vojvodina, pentru meciul amical cu "Poli".

Fostul jucător al celor de la „Poli” din sezonul 2006-2007, din perioada lui Gică Hagi, s-a transferat la Vojvodina Novi Sad în această vară. Alin Stoica a jucat 55 de minute, inpotriva fostei sale echipe, pe postul de mijlocaş dreapta, însă nu a avut o evoluţie strălucită.  „Îmi revin încet, încet, pentru că am avut ceva probleme medicale. Am jucat titular şi în ultimul meci de campionat. Mă simt bine la Novi Sad. M-am dus la echipa care m-a dorit. Avem o echipă tânără, cu mulţi jucători de vârstă de 19-20 de ani. După ce anul trecut Vojvodina a terminat pe locul doi, acum avem ca obiectiv câştigarea titlului”, a spus Alin Stoica.

Supărat pe Iancu

Mijlocaşul şi-a adus aminte de perioada petrecută la Timişoara, de unde a plecat însă pe uşa din dos. „La Timişoara m-am simţit bine. Din punct de vedere al suporterilor şi al oraşului a fost bine. Am rămas cu un gust amar din partea unei persoane. Şi acela nu este Gică Hagi. Dar asta este deja amintire, nu are rost să mai discutăm despre ce a fost”, a mai declarat Alin Stoica.
Fotbalistul face trimitere către patronul Marian Iancu, care a ordonat excluderea din lot al lui Stoica, pe motive de indisciplină. La vremea respectivă s-a zvonit că fostul jucător de la Anderlecht şi Bruges obişnuia să îşi petreacă des nopţile prin cluburi şi restaurante.

"Răzvan Lucescu a readus plăcerea de a juca în naţională"

Alin Stoica urmăreşte cu interes Liga I, având în vedere că joacă la Novi Sad, un oraş aflat la doar 150 de kilometri de Timişoara. "Poli este o echipă bună acuma. Nu degeaba a eliminat Şahtior Doneţk. Am înţeles că au lipsit mulţi jucători înpotriva noastră. Dar tot au jucat mai bine", a mai spus Stoica.
Acesta a urmărit şi meciul naţionalei cu Franţa: "Deşi noi nu mai avem şanse, am încurcat socotelile francezilor. Se vede o schimbare cu Răzvan Lucescu. A revenit plăcerea de a juca, se vede organizarea", a încheiat Alin Stoica. 

 Mai citiţi:

Timişoara: Columbianul Mejia a făcut spectacol în amicalul cu Novi Sad

Timişoara: Debut pentru Chiacu şi Mejia în amicalul cu Vojvodina
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite