UPDATE Stelian Ogică a făcut circ în trafic. A trecut pe roşu, a fugit de sub nasul poliţiştilor şi a fost prins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Rutieră Timişoara organizează în această dimineaţă o razie în trafic. Agenţilor le-a picat „în plasă”, celebrul Stelian Ogică. Acesta a trecut pe roşu, iar când a fost oprit de poliţişti a zbughit-o printre blocuri.

UPDATE: ORA 9.50

Stelian Ogică s-a predat poliţiştilor din Timişoara şi este reţinut pentru interogatoriu. De asemenea, agenţii de circulaţie l-au testat ca să vadă dacă a consumat băuturi alcolice înainte de a urca la volan. Rezultatul etilotestului a rezultat zero.

Potrivit Poliţiştilor, Ogică ar fi trecut pe roşu la semaforul de pe strada Liniştei intersecţie cu Calea Aradului. Un echipaj al Poliţiei Rutiere a plecat în urmărirea maşinii Opel Astra, condusă de Ogică. „După aproximativ trei kilometri şoferul a fost tras pe dreapta, dar a refuzat să se legitimeze, spunând că nu are actele la el”, a spus comisarul Marius Poenar de la Poliţia Rutieră Timişoara.

Mai mult decât atât, Ogică le-a fugit poliţiştilor de sub nas, zbughind-o printre blocurile din zonă. În urma verificărilor, agenţii rutieri bănuiesc că e vorba de celebrul Ogică după ce au aflat că maşina cu numere de Giurgiu este înmatriculată pe numele Ogică Stan.

S-a lăudat cu generalii de la Bucureşti


Când a fost oprit de agenţii rutieri, Ogică a încercat să scape spunând că ştie mai mulţi generali din Bucureşti. Maşina abandonată a lui Ogică are înăuntru mai multe costume. Lucrătorii Administrării Domeniului Public Timişoara au ridicat maşina loteristului şi au dus-o la depozitul din Calea Şagului. Pe lângă faptul că va trebui să plătească 600 de lei pentru a o ridica, Ogică se va alege şi cu permisul suspendat şi o amendă pentru că a refuzat să se legitimeze.

Magda Ciumac s-a stabilit la Timişoara

Magda Ciumac, devenită cunoscută în urma scandalurilor cu luptătorul Tolea Ciumac şi a ieşirilor ei pe OTV, s-a mutat definitiv în Timişoara. „De patru luni m-am mutat aici. Mi-e mai bine aşa pentru mine şi pentru Saşa. Viaţa mea nu mai e aşa de agitată ca la Bucureşti. Îmi place tot la Timişoara”, a declarat Magda Ciumac. Aceasta s-a stabilit în capitala Banatului, unde locuiesc şi două din surori ei, Mariana şi Mihaela. „Am mai vorbit cu Tolea şi zilele trecute, când l-a sunat din arest pe Saşha. Doar pentru copil mai vorbim. El e tatăl lui Saşha”, a mai spus Magda. Puţini ştiu că Magda Ciumac este născută la Timişoara. A plecat cu părinţii, la Braşov, când avea şase ani.



Foto: Magda Ciumac şi Saşha la mall-ul din Timişoara

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite