Ştefan Bănică jr. şi George Mihăiţă se plimbă „Desculţ în parc” la Timişoara: "Se va râde în hohote"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii îl pot vedea în această seară, de la ora 20.00, pe Ştefan Bănică jr., alături de George Mihăiţă, pe scena Teatrului Naţional. Biletele costă între 50 şi 80 de lei. “Desculţ în parc” este un spectacol în care Ştefan Bănică jr. este atât actor cât şi regizor

 Alături de el mai joacă George Mihăiţă, Oana Ioachim, Ileana Cernat şi Bogdan Tudor. Piesa spune povestea a doi tineri proaspăt căsătoriţi, care locuiesc într-o mansardă. Cu timpul, în viaţa lor apar probleme din cauza părinţilor şi a prietenilor care se amestecă în viaţa lor. Textul a fost ecranizat în 1967, în rolulurile principale jucând Robert Redford şi Jane Fonda.

„Eu l-am înlocuit pe Mitică Popescu în această piesă, după ce a fost operat. Am cerut un CD cu piesa şi m-am convins că e ceva de excepţie. Acum am deja cinci reprezentaţii cu ei. E teatru, teatru. Vă pot spune că e spectacolul unde se râde cel mai mult, cu hohote”, a declarat George Mihiăiţă (foto).



Mihăiţă cu trenul, Bănică jr. cu avionul

image

"Desculţ în parc" s-a jucat aseară  la Bucureşti, în faţa a 1.000 de spectatori, iar fondurile vor fi trimise actorilor necăjiţi. unii din actori, printre care şi George Mihăiţă au plecat de la spectacol direct la tren. "S-a jucat contra cronometru. De la teatru ne-am dus la tren. Mai aveam exact jumătate de oră până pleca. Aplauzele după spectacol au spus totul. Mă bucur că am putut să contribum la strângerea de bani pentru actori, sunt mulţi care au nevoie", a mai declarat Mihăiţă.

Ştefan Bănică jr. a rămas în capitală pentru că mai avea un concert, urmând să vină cu câteva ore înainte de spectacol cu avionul.

Spectacolul se va juca în această seară, de la ora 20.00, pe scena Teatrului Naţional. Bilete pot fi găsite la Angenţiile TNT şi la Sala Capitol, la preţuri cuprinse între 50 şi 80 de lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite