Ștefan Iordănescu, fost coleg de școală cu Florin Călinescu: “Așa e viața. Fiecare trebuie să își ducă crucea”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ștefan Iordănescu
Ștefan Iordănescu

Regizorul timișorean Ștefan Iordănescu a rămas șocat de vestea sinuciderii fiulului fostului său coleg de liceu și de facultate.

Ștefan Iordănescu, fostul director al Teatrului Național din Timișoara, a rămas șocat de vestea tragediei prin care trece Florin Călinescu, fostul său coleg de liceu la Liceul "C.D. Loga" și de la facultate de actorie.

“Doamne ferește! Nici nu știu ce ar fi de spus. Eu îi știam pe copiii lui Florin de când erau mici. Dar nu ne-am mai văzut de când au crescut. Și cu Florin mă mai văd doar în locuri ciudate. Este o tragedie, îmi pare rău. Nu sunt prea multe cuvinte de spus”, a declarat Ștefan Iordănescu.

Regizorul timișorean punctează faptul că Florin Călinescu a mai trecut printr-un mare necaz, în 2005, când i-a murit soția. “Acum şapte ani a trecut printr-o altă nenorocire când i-a murit soția. Și ea a fost colegă cu noi la facultate. Era o actriță bună la Teatrul Mic. Sunt alături de Florin, dar așa e viața. Fiecare trebuie să își ducă crucea”, a mai spus Iordănescu.



Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite