Timişoara: Cum a scăpat "Poli" de sancţiuni pentru torţele de la meciul cu Steaua (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În debutul derby-ului din etapa trecută, în Peluza Sud timişoreană au fost aprinse zeci de torţe. Observatorul meciului a notat acest lucru, însă Comisia de Disciplină a LPF a decis că nu este cazul unei pedepse.

Citeşte şi:

Luchin: "Parcă suntem blestemaţi să nu batem Dinamo"

Misiunea lui Marian Iancu pentru Sabău


Observatorul partidei, Mircea Dancu, a fost chiar preşedintele clubului din Banat, pentru o scurtă perioadă, în "era Zambon". Comisia de Disciplină nu a considerat că torţele aprinse au reprezentat o abatere de la regulament. "Faţă de precizările făcute de observatorul jocului, dl. Dancu Mircea, cu privire la organizarea spectacolului pirotehnic, comisia constată că acesta nu constituie abatere disciplinară", spune textul deciziei.

Gheorghe Chivorchian consideră că nu se impunea o pedeapsă pentru că torţele nu au fost aprinse în timpul meciului. "Nu aveam de ce să fim pedepsiţi, pentru că nu s-a întâmplat nimic în timpul jocului. Eu am văzut un frumos spectacol de lumină şi sunet produs de minunaţii noştri suporteri înaintea startului partidei", a spus directorul executiv al clubului bănăţean.

În filmuleţul de mai jos puteţi vedea spectacolul creat de suporterii timişoreni la începutul partidei cu Steaua.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite