Timişoara: Bilete la jumătate de preţ pentru "Poli" - Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Bilete la jumătate de preţ pentru "Poli" - Steaua
Timişoara: Bilete la jumătate de preţ pentru "Poli" - Steaua

Întâlnirea preşedintelui de la „Poli” cu autorităţile locale, în privinţa noului contract, a dat roade, iar de la următorul meci din campionat tichetele de intrare vor fi mult mai ieftine decât până acum.

Citeşte şi:

Şeful jandarmilor care-i păzea pe bănăţeni la Cluj le dă dreptate fanilor

Iancu îl vrea la puşcărie pe cel care a aruncat petarda explodată lângă Bonfim

Fanii bănăţeni neagă acuzaţiile oficialilor clujeni

Astfel, de acum în colo un bilet la peluze va costa 5 lei (faţă de 12 până acum), pentru intrarea în tribunele I şi II se vor plăti 10 lei, la tribuna 0 25 de lei, în timp ce biletele la loje costă 150 de lei.

Schimbarea preţului îi afectează în primul rând pe cei care şi-au cumpărat abonamente la începutul sezonului, la preţuri mult mai mari decât ar fi plătit dacă şi-ar fi luat bilete pentru fiecare meci la noile preţuri. Una dintre ideile vehiculate în acest sens este acordarea pentru această categorie de spectatori de abonamente gratuite pentru sezonul următor.

Noile preţuri la bilete vor intra în vigoare odată cu meciul cu Steaua, programat duminică, la ora 21.45, iar tichetele vor fi puse în vânzare începând de joi. Suporterii sunt rugaţi să-şi achiziţioneze biletele din timp, pentru a evita aglomeraţia în ziua partidei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite